RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Billig sol i Thailand, Malta og Madeira – og rabatkode til Norwegian
Pool, solbriller - rejser
Madeira Malta Særtilbud Thailand

Tirsdagstilbud: Billig sol i Thailand, Malta og Madeira – og rabatkode til Norwegian

Det er tid til tirsdagstilbud, og du kan denne gang komme billigt til solbeskinnede Madeira og Malta allerede i juni og til uforlignelige Thailand i efterårsferien. God tur og nyd solen!

Rabatkode til Norwegian: USA, Europa og Sydamerika

Norwegian kører en stor kampagne nu, hvor de trykker priserne i bund, og vi har fx fundet de billigste billetter til Argentina vi nogensinde har set fra Danmark. Og lige i de her dage skulle du kunne få ekstra rabat ved at bruge denne rabatkode når du booker: FRIENDS2019 – helt op til 30% ekstra rabat.

Madeira, Portugal

Hvis du er hurtig, er der urimeligt billige flybilletter til den skønne ø Madeira. Spies har returbilletter i juni måned til 299 kroner! Hvis disse når at blive snuppet af en anden, så har de flere supergode priser i de kommende uger til den frodige ø i Atlanterhavet.

Malta - Mesquita Street - rejser

Malta

Malta er fuld af livsglæde og oplevelser, og så ligger landet midt ude i Middelhavet, så vejret er perfekt til sommersol. Norwegian har billetter fra Danmark til Malta for under 600 kroner, og det er rigtig billigt!

Bangkok, Thailand

Book din efterårsferie nu. Der er billige billetter til Bangkok med Ukraine International Airways, og du kan faktisk komme afsted for under 2500 kroner. Det fås ganske enkelt ikke bedre på den tid af året.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her