RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Til dig der snart mangler D-vitamin
Filippinerne - strand - rejser
Costa Rica Filippinerne Italien Særtilbud Thailand

Tirsdagstilbud: Til dig der snart mangler D-vitamin

Lækre tilbud til Filippinerne, Italien, Thailand og Costa Rica. Værsgo og god rejselyst!

Efterårsferien er godt i gang, og hvis du er en af dem, der nyder ekstra meget at holde mere fri henover efteråret og de første vintermåneder, så er disse tirsdagstilbud noget for dig.

Filippinerne, strand, beach

Tag til Filippinerne med Qatar Airways

Filippinerne er stadig forholdsvis uspoleret og et rigtig godt alternativ til de efterhånden meget turistede destinationer i Thailand og på Bali. Så hvis du endnu ikke har booket en tur i jule- eller vinterferien og gerne vil slippe for slud og sne, så er Filippinerne et rigtig godt bud.

Se tilbuddet til Manila her

Filippinerne er nok mest af alt kendt for sine hvide sandstrande, men landet byder også på en rig historie og kultur og fantastiske naturområder. Filippinerne består af mere end 7000 øer, og klimaet er varmt og tropisk. Læs meget mere om Filippinerne og om hvilket sæsoner der er bedst at besøge landet på i vores artikel her

Toscana, Italien, Landskab

Fra Billund til Italien

Tag på charterferie billigt fra Billund til Italien. Kom til Montaione, Toscana eller Gardasøen for under 2000 kr pr. mand for både hotel og fly t/r.
Læs meget mere om Italien her i vores store guide

Se tilbuddene fra Billund til Italien her

Thailand Phra Nang Rejser

Krabi i november

Er november en af de måneder, der bare skal overstås – eller måske fejres ekstra meget? Hvorfor så ikke bruge den i Thailand og få et skud frisk D-vitamin og få batterierne ladet helt op, inden juleræset begynder. Tag til Krabi med dette billige flytilbud

Læs meget om Thailand i vores guide her

Costa Rica - Tukan - rejser

Rundrejse i Costa Rica

Brug de danske vintermåneder i Costa Rica. Et lille land, på størrelse med Danmark, men med mange kontraster både natur- og klimamæssigt.

Tag på sumpsafari på østkysten i Tortuguero eller udforsk den ene trætop efter den anden midt i regnskoven i Monteverde på de mange hængebroer.
Slap til sidst af på en af de mange tropiske strande landet byder på, hvor du hurtigt fornemmer hvad den ægte pura vida livstil betyder.

Tjek dette fede rejsetilbud ud hvor du kan rejse på egen hånd eller med en gruppe

Shopping

Rabatkode til Kastrup Lufthavn

En rejse er ikke bare en rejse. Det er også en god lejlighed til at få shoppet lidt godt i lufthavnen på vejen. Vi har fundet en rabatkode til dig, som skal afsted på efterårsferie i de nærmeste dage, som gør det endnu billigere at handle online og få varerne i Kastrup Lufthavn. Se her hvordan:

Se også vores guide til håndbagage, når du skal flyve her.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér