RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
View_towards_Kleine_Knip - curacao rejser
Curacao Kenya Marokko Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Der er mange der af naturlige, vejrmæssige grunde leder efter gode alternativer til Danmark i januar og februar. Vi har fundet to rigtig gode tilbud, til destinationer der ikke er alt for overrendte, og som garanteret vil give store rejseoplevelser. Hvis du vil have en guidebog med i købet, er der 25% rabat på alle LonelyPlanets bøger indtil 10.12 ved midnat. Og så har vi et halv-skørt tilbud til dig, der ikke rigtig har nogle penge, og gerne vil til Kenya. NB: Alle priser er korrekte da det blev skrevet, og de kan ændre sig med kort varsel.

Giv os feedback på 1 minut (åbner i nyt vindue)

Marokko

Hvordan lyder 20 grader og sol i januar 4,5 time fra Danmark? Mange ved, at man kan flyve direkte til Marrakech, men et godt alternativ er at flyve til badebyen Agadir, der er fredeligere end Marrakech. Herfra kan man også nemt besøge Atlas-bjergene, eller billedsmukke Essaouira, der er kendt fra forskellige TV-serier.

Du kan vælge mellem at flyve med Air Maroc og Norwegian for 900 kr retur, fx 17.1-24.1 og finde gode hoteller her

agadir-beach - rejser marokko

Curacao

Skal man have rigtig varme, er det sydlige Caribien et godt valg. På Curacao er der 25-30 grader døgnet rundt, og øen undgik nogle af de ødelæggende storme, så der er masser af gode hoteller at vælge i mellem. Du kan flyve for 3.400 Amsterdam – Curacao fx 25.1-5.2, og der er masser af billige billetter fra Danmark til Amsterdam. Du kan finde hoteller der giver god værdi for pengene her.

Kenya

Her er et tilbud til de mere hardcore rejsende: Du kan komme fra Geneve til Kenya for kun 1.400 kr. retur – med stop i Saudi-Arabien! Ja, du må så ikke forlade lufthavnen i ventetiden, men du får en virkelig billig rejse til safari-land, hvor det fx kan anbefales at tage lige over grænsen til Arusha i Tanzania.

I denne boks er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

 

 

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér