RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Super rejsetilbud til dig: Reunion, Madeira, Thailand og Tunø
Samoa - rejse til Samoa palmer - rejser
Danmark Grønland Jylland Kystlandet Malta Reunion Spanien Sydafrika Særtilbud Thailand USA Webshop

Super rejsetilbud til dig: Reunion, Madeira, Thailand og Tunø

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!

Af Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

Reunion - strand - rejser

Reunion i 2021 – paradisferie i det Indiske Ocean

Flyv til lækre Reunion fra Paris i 2021 til en rigtig god pris. For kun godt 2000 kroner kan du komme på en tiltrængt solferie i det Indiske Ocean, hvis du rammer de rigtige datoer.

Du kan kombinere rejsen med et par dage i Paris, inden du sætter kursen mod Reunion. Tøv ikke med at bestille, du er ikke den eneste der trænger til en rejse efter 2020.

Se tilbuddet fra Paris til Reunion her

Portugal - Madeira, hotel - rejser

Madeira i det nye år

Start det nye år ud med en dejlig rejse til den portugisiske ø Madeira. Flyv afsted for 1400 kroner inklusiv hotel. Prisen er pr person ved to personer.

Madeira byder på alt, hvad du har brug for efter en kold december måned. Så hvis du har brug for at blive varmet op igen, så er det nu du skal slå til.

Se tilbuddet til Madeira her

Pai - Thailand - Rejser

Bangkok til maj for 3100 kroner

Flyv til festlige og varme Bangkok i Thailand i maj måned for en herlig pris. For kun 3100 kroner kan du flyve tur/retur fra København til Bangkok.

Bangkok er en by, der byder på lidt for enhver smag. Du vil blive mødt af et skønt humør, smilende folkefærd og solrige dage. Slå til her hvis du ønsker at tyvstarte sommeren i Smilenes Land.

Find flybilletter fra København til Bangkok her

Grønland - Europa - vand - is

Kom på hundeslædetur og oplev indlandsisen for 11.395 kr

Går du også drømmer om en perfekt vinterrejse? Vi har fundet den til dig her.

Rejs til Kangerlussuaq i Grønland for 11.395 kr pr person og få en intens og uforglemmelig rejse. På rejsen vil du kunne opleve indlandsisen, komme på hundeslædetur med de lokale og få en masse historier om Grønlands rolle i 2. verdenskrig og under den kolde krig.

Hvis du elsker kulde og oplevelser for livet, så skal du slå til her.

Se rejsetilbuddet til Grønland her

Malta - Europa - by - vand - himmel - rejser

Oplev Malta for under 1200 kroner

Hungrer du også efter sol og sommer? Så er du ikke den eneste. Vi har heldigvis lavet et tilbud til dig. Du kan nemlig tage til Qawra i det nordlige Malta i april måned for under 1200 kroner pr person for fly og hotel.

Byen er kendt for gode badestrande og hyggelige restauranter. Du kan også opleve nogle rigtig smukke bygninger, blandt andet Qawra-tårnet.

Trænger du til at blive forkælet med gode restauranter, sommerlige vibes og godt humør? Så skal du slå til her.

Se tilbud fra Billund til Malta her

Danmark - kvinde - spa - wellness - rejser

Spa-tur til Læsø Kur for 500 kroner

Luksus endags-spa-tur til Læsø Kur for kun 500 kroner pr. person. Giv dig selv eller en du holder af en omgang ægte selvforkælelse i Læsø Kur. For 500 kroner får du en dagsbillet til færgen fra Frederikshavn til Vesterø Havn inklusiv morgenmad.
Når du ankommer til Læsø, venter entré til Læsø Kur, som ligger 100 meter fra færgen.

Se tilbud til Læse kur her

blank

Oplev det smukke Sydspanien for 1100 kroner

5 dage i Sydspanien for under 1000 kroner med fly og hotel. Lige nu er der afbudsrejser til Spaniens sydkyst til en billig penge fra København. Danskere må gerne rejse ind i Spanien for de spanske myndigheder, men der er restriktioner på at rejse rundt i landet. Tjek um.dk for seneste udvikling. Hvis du vil afsted, så husk at tjekke med din arbejdsgiver, om du skal i hjemmekarantæne, når du kommer hjem. Og tjek hvad din rejseforsikring dækker.

Se rejsetilbud til Sydspanien her

Oplev den amerikanske østkyst fra 7.395 kroner for 14 dage

En rejse til USA’s nordlige østkyst byder på noget for enhver smag. I storbyerne New York, Boston og Washington D.C. kan I besøge nogle af de vigtigste steder i amerikansk historie og kulturliv. Og i bjergkæden Green Mountains, Finger Lakes-søerne og Niagara Falls kan I blive blæst bagover af de utrolige naturvidundere. Det hele foregår i jeres eget tempo og på nogle særdeles smukke ruter.

Se rejsetilbud til den amerikanske østkyst her

giraf - safari - sydafrika

12 dages kør-selv safari i Sydafrika

Sydafrika har netop meldt ud, at de snart åbner op for turister – det glæder vi os til. Her er et rigtig godt rejsetilbud, hvis du vil opleve et af redaktionens absolutte yndlingslande.

Rejsetilbud: Kør rundt i storslåede Sydafrika på en 12-dages bilferie

blank

Hotelophold på Mejeriet Tunø for 625 kroner pr. nat for to personer

Oplev en Idyllisk overnatning med havudsigt på badehotellet Mejeriet Tunø. Lad hyggen sænke sig og nyd den nordiske stil på hotellet. Mærk naturen helt tæt på og nyd dette smukke område af Tunø. Besøg restauranten og smag på de lokale opskrifter, råvarer og kvaliteter.

Book dit ophold på badehotellet her

Kuffert - rejsetaske - rejser

Lækker weekendtaske til den korte rejse

CheckFrank.dk har et stort udvalg af weekendtasker til den korte rejse. Du kan finde alt i udstyr til alt slags vejr og ferier.

Find den taske som passer dig bedst her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores facebookgruppe her.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Østeuropa - wellnessbanner - rejser

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen, RejsRejsRejs

Kommentér

Kommentér