RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Super gode rejsetilbud til dig: USA, Grækenland, Tyrkiet og Tunø
Rejs - pige bil strand - rejser
Canada Danmark Grækenland Holland Jylland Polen Storbritannien Sydafrika Særtilbud Tyrkiet USA Webshop

Super gode rejsetilbud til dig: USA, Grækenland, Tyrkiet og Tunø

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
Østeuropa - julebanner - rejser blank

Af Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

Oplev den amerikanske østkyst fra 7.395 kroner for 14 dage

En rejse til USA’s nordlige østkyst byder på noget for enhver smag. I storbyerne New York, Boston og Washington D.C. kan I besøge nogle af de vigtigste steder i amerikansk historie og kulturliv. Og i bjergkæden Green Mountains, Finger Lakes-søerne og Niagara Falls kan I blive blæst bagover af de utrolige naturvidundere. Det hele foregår i jeres eget tempo og på nogle særdeles smukke ruter.

Se rejsetilbud til den amerikanske østkyst her

Fængsel - Horsens Rejser

Overnat i Horsens Fængslet. Det er skræmmende billigt 287 kroner pr. person.

Har du lyst til at opleve fængselsfølelsen på egen krop, kan du overnatte i en fængselscelle i den gamle sygeafdeling. Det er en oplevelse, som helt sikkert gør indtryk. Og du skal nok blive lukket ud igen.

Book dit ophold her

Grækenland med fly og hotel 2000 kroner

Tag på sen efterårsferie i Grækenland i november. Oplev den smukke græske ø Kreta. Flyv direkte fra København til Chania og nyd ferien på godt hotel.

Se rejsetilbuddet til Kreta her

Canada Vancouver skyline rejser

Forår i Vancouver 1841 kroner tur/retur

Foråret er en smuk tid i Vancouver, en by beliggende på Canadas vestkyst, nord for grænsen til USA. Foråret giver mulighed for masser af udendørs aktiviteter som, vandring, cykling, kajakroning og meget mere. En fascinerende by du bør opleve! Planlæg dit forår 2021 allerede nu.

Book flybilletter til Vancouver her

giraf - safari - sydafrika

12 dages kør-selv safari i Sydafrika

Sydafrika har netop meldt ud, at de snart åbner op for turister – det glæder vi os til. Her er et rigtig godt rejsetilbud, hvis du vil opleve et af redaktionens absolutte yndlingslande.

Rejsetilbud: Kør rundt i storslåede Sydafrika på en 12-dages bilferie

blank

Hotelophold på Mejeriet Tunø for 625 kroner pr. nat for to personer

Oplev en Idyllisk overnatning med havudsigt på badehotellet Mejeriet Tunø. Lad hyggen sænke sig og nyd den nordiske stil på hotellet. Mærk naturen helt tæt på og nyd dette smukke område af Tunø. Besøg restauranten og smag på de lokale opskrifter, råvarer og kvaliteter.

Book dit ophold på badehotellet her

Juleshopping i London for 550 kroner

London for kun 500 kroner retur? Ja tak! Tag på eventyrlig juleshopping i London med fly direkte fra København. Det er svært at blive træt af London, da der altid sker noget nyt og spændende. Det er ikke for ingenting, at London altid er højt på danskernes rejseliste, og især i december er London en oplevelse du ikke bør gå glip af.

Tag på juleshopping I London se flybilletter her

Tyrkiet - Alanya - Strand - Rejser

All inclusive i Tyrkiet for kun 2000 kroner pr person.

Fly direkte fra København til skønne Antalya i december og bliv forkælet med ‘all inclusive’ og lækre sandstrande. Byen byder på det flotte Düden-vandfald, museer og smukke bygninger. Så du kommer ikke til at kede dig i denne pragtfulde by.

Book dit all inclusive-ophold i Tyrkiet her

Kuffert - rejsetaske - rejser

Lækker weekendtaske til den korte rejse

CheckFrank.dk har et stort udvalg af weekendtasker til den korte rejse. Du kan finde alt i udstyr til alt slags vejr og ferier.

Find den taske som passer dig bedst her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores facebookgruppe her.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen, RejsRejsRejs

Kommentér

Kommentér