RejsRejsRejs » Særtilbud » Stort udvalg af rejsetilbud til dig: Fly- og pakkerejser du kan glæde dig til
Lufthavn - tavle. fly - rejser
Cambodia Grækenland Laos Malta Storbritannien Særtilbud Tanzania Turkmenistan Ungarn Vietnam Zanzibar

Stort udvalg af rejsetilbud til dig: Fly- og pakkerejser du kan glæde dig til

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
Dresden

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

turkmenistan, kultur, cykelrejse, rejser, above borders, rejsetilbud til turkmenistan, turkmensk ørken, særtilbud turkmenistan

På cykelrejse i den turkmenske ørken

Turkmenistan er et imponerende land, og du kan sammen med Above Borders udforske landets ørken og kultur i 10 dage fra 15.995 kroner per person.
Det her skal du vide om din rejse til Turkmenistan: Turen består af en cykelrejse igennem den turkmenske ørken med rejseperioden den 9. oktober 2021 til 18. oktober 2021- der er kun 12 ledige pladser.
Det her er inkluderet når du bestiller hos Above Borders: Transport i Turkmenistan, overnatning, lokal guide og chauffør, dansk rejseleder, leje af cykler, alle måltider, indgang til museum med mere.
Turen er svær at arrangere selv, og her er alt arbejdet klaret for dig. Alt du mangler er bare at finde din indre cykelmyg frem – god rejse!

Du finder tilbuddet til Turkmenistan her

Korfu, Korfu strand, rejser, Grækenland, Græske øer, græsk ø, græsk ferieø, natur

Hop ombord på jomfrurejsen til Korfu

Tag forskud på sommeren og hop ombord på jomfrurejsen til Korfu den 2. juli 2021. Du kan rejse med Ryan Air fra 349 kroner hver vej, på deres allerførste flyrejse til den græske ø Korfu.

Du finder lignende priser i hele juli måned. Fra København ligger priserne fra 349 kroner per person hver vej. Fra Aarhus ligger priserne fra 539 kroner per person hver vej. Ønsker du at flyve til øen Kreta, kan du flyve fra Billund til byen Chania fra 459 kroner per person.

Bestil din rejse til Korfu via København her

Bestil din rejse til Korfu via Aarhus her

Bestil din rejse til Chania via Billund her

Ingen rejse til Afrika uden safarioplevelser

Ingen rejse til Afrika uden safarioplevelser

Tag på storslået safari i Tanzania og kombiner ferien med sol og strand på Zanzibars lange hvide strande med hjælp fra Afrika-safari.dk
Det her skal du vide om din rejse til Afrika: Rejsen byder på safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar i 15 dage fra 19.495 kroner per person. Der er billig afrejse i maj 2022 og du får tilmed tryghedsgaranti, når du vælger at rejse med Afrika-safari.dk.
Turen inkluderer meget og er derfor perfekt til dig, som ønsker at lade andre stå for at arrangere din rejse – du skal bare pakke din kuffert og solhat. God tur til The Big Five og lækre bounty-strande!

Find tilbuddet din fantastiske safari-rejse i Tanzania her

Vietnam - kvinde - rejser

Tilbud til Indokina i ren backpackerstil

Sammen med Asiatours.dk kan du tage på rundrejse til skønne Vietnam, Cambodja og Laos. Bliv mødt med åbne arme af lokallivet, mens du bevæger dig igennem de klassiske perler i Asien. Det her skal du vide om din rundrejse i Asien: Du får muligheden for at opleve Indokinas højdepunkter i Vietnam, Cambodja og Laos. Priserne starter fra 19.695 kroner per person for 17-dages rundrejse. Du finder de bedste priser i november og december 2021 og så får du tilmed tryghedsgaranti, når dy bestiller din rejse igennem Asiatours.dk. Der er rigtig meget med til prisen, og du slipper derfor for alt forarbejdet til dit livs rejse – nemmere bliver det ikke. God tur til Asien!

Se tilbuddet til Vietnam, Cambodja og Laos her

London, rejser, storbritannien, dobbeltdækker bus, big ben

Tag på september-eventyr til London

Tid til at indhente shopping, afternoon tea og historiske oplevelser i London. Fra kun 151 kroner tur/retur per person flyver du fra København til London. Datoerne er fra den 14. september til den 21. september, men du kan også finde billige flyafgange i resten af september måned.

Bestil din flyrejse til London her, før priserne stiger

Malta Gade Rejser

Slå til nu – rejs til Malta i sommerferien

Rejs fra Billund til Malta fra 399 kroner per person. Datoerne er fra den 9. august til den 16. august. Flytilbuddet er for en hel uge i sommerferien. Der er billige flybilletter i hele august, så slå til nu og få bestilt din sommerferie med hele familien.

Find dit sommertilbud til Malta her

Budapest, rejser, kulturferie

Budapest – en kulturrejse i sommerferien 

Tag til Budapest i sommerferien fra kun 298 kroner tur/retur. Få din flybillet i hus nu, inden det er for sent – du skal kun af med sølle 298 kroner per person. Flyv fra København til Budapest tur/retur med afrejse fra 7. juli til 14. juli.

En hel uges ferie venter dig i Budapest, og du kan også finde billige flybilletter fra den 4. juni til den 11. juni og fra den 6. juli til den 13. juli.

Bestil din flybillet til Budapest her

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Vacance Select banner

Dresden Banner, engelsk banner, top banner Vacances Select banner

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.