RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Solrige rejsetilbud til dig: 4 sommerlige rejsemål
Pool, drink - rejser
Danmark Spanien Særtilbud

Solrige rejsetilbud til dig: 4 sommerlige rejsemål

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
blank

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

Bornholm rejser

Sol over Gudhjem

Bornholm, Bornholm, Bornholm – igen i år! Trænger du til en miniferie? For så har Happydays et fedt tilbud til dig og din familie.

Fra kun 1.149 kroner per person, kan du bo på klipperne ved Gudhjem og med kun 100 meter til vandet. Miniferien på Bornholm inkluderer to overnatninger, to gange morgenbuffet, velkomstdrink, fri internet. Tilbuddet gælder i perioden fra 1. marts 2021 til 28. september 2021.

Find tilbuddet til din miniferie her

Kom i balance med dig selv på Møn

Brug din weekend på ‘retreat’ med meditation og yoga på Møn Retreat Center. Weekenden fra den 12. marts til 14. marts kan du tage din ven, veninde eller partner med på retreat, hvor du kan lære at praktisere forskellige yoga-stilarter og bevægelsesformer.

Meld dig til, før det er for sent. Du finder dette tilbud hos Munonne fra bare 3.500 kroner per person ekslusiv transport.

Udfordr din smidighed med dette tilbud lige her

Camino - Vandring - Rejser

Brug din sommerferie på Camino De Santiago

Hold sommerferie i Spanien og tag på selvguidet vandretur på den legendariske Camino-rute med InterTravel. Du får et pilgrimsbevis, når du har gennemført ruten.

Du får 9-dages vandreferie fra 8.990 kroner per person – og det er inklusiv fly. Afrejse når det passer dig mellem 1. juli 2021 til 31. oktober 2021.

Bestil din aktive sommerferie i Spanien her

Barcelona - gaudi arkitektur spanien - rejser

Billig flyrejse til Spanien

Fra Billund til Barcelona for 200 kroner til sommer. Både Ryanair og Vueling åbner nye lavpris-ruter fra Billund til Spanien til sommer. Det giver masser af muligheder for billige billetter, og vi har fx fundet en til 200 kroner retur i slutningen af juli. Også Malaga og Mallorca er kommet på rutekortet, så gå bare i gang med at planlægge din Spanien-rejse.

Find tilbuddet til Barcelona lige her

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Translate »