RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Egypten Iran Madeira Portugal Skotland Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Vil du væk fra juletravlheden? Eller har du ønsket dig en rejse i julegave? Vi har fundet nogle gode særtilbud til dig, og denne gang går rejserne til Portugal, Egypten, Iran og Skotland.

God rejse!

Madeira, Portugal

Madeira er noget helt specielt, og på den lille portugisiske ø i Atlanterhavet får du naturen helt tæt på. Du kan komme afsted på en afbudsrejse fra København for cirka 1500 kroner pr. person.

Se tilbuddet til Madeira her

 

5 insider-rejsetips til Madeira

Sharm el Sheik, Egypten

Var det noget med decembersol og varme – og samtidig være hjemme igen til jul? Du kan rejse fra Billund til Sharm el Sheik i Egypten her i december for under 1500 kroner pr. person med hotel i en uge.

Se tilbuddet fra Billund til Sharm el Sheik her

 

Rundrejse i Iran

Iran er et fantastisk rejsemand, og du kan komme rundt og se alt det bedste på en rudnrejse med InterTravel. Kulturen og gæstfriheden er enestående, og Iran er fuld af minder for livet.

Se tilbuddet på rundrejsen i Iran her

 

Edinburgh, Skotland

Juleshoppingen kan lige så godt foregå i hyggelige omgivelser, og ikke mange byer er så hyggelige som Edinburgh. Der er billetter fra København til Edinburgh for lidt over 300 kroner i december, hvis du er hurtig. Husk at tjekke bagageregler, hvis du skal have store gaver med hjem.

Se tilbuddet fra København til Edinburgh her

Tips til håndbagagen, når du skal flyve

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.