RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Egypten Portugal Sri Lanka Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Black Friday er overstået, men det er de gode tilbud ikke. Vi har fundet nogle af de bedste særtilbud på rejser til dig. Denne gang går turen til Portugal, Egypten og Sri Lanka. God fornøjelse!

Portugal - Lissabon, skyline - rejser

Lissabon, Portugal

Flyv til Lissabon fra Billund med et enkelt stop på vejen for under 500 kroner. Lissabon er fuld af god mad, god vin og gode oplevelser, og byen er perfekt til et lille afbræk i den kedelige vinter.

Se tilbuddet fra Billund til Lissabon her

 

Se mere om Lissabon her:

Lissabon er for livsnydere

Egypten - Hurghada, Paradise Island - rejser

Hurghada, Egypten

Egypten har sol og sommer året rundt, så hvis du trænger til lidt sol og varme, inden julefreden sænker sig, er der gode priser at finde netop nu. Du kan komme fra København til Hurghada eller Sharm el Sheik for 1.000 kroner pr. person med uspecificeret hotel i december.

Se tilbuddet fra København til Hurghada her

 

Se mere om vinterrejser til solen her:

Guide: Vinterrejser med kort flyvetid og solgaranti

Sri Lanka - elefanter - rejser

Sri Lanka rundrejse

Du kan tage familien med på et rigtig spændende eventyr i et af de nye hits på rejsehimlen. Naturen, historien, menneskene og dyrelivet er helt i top i Sri Lanka, og du kan komme på rundrejse for under 10.000,- pr. person fra Billund i januar. Det er faktisk et rigtig godt tilbud. Der er også andre afrejsedatoer, og du kan også rejse fra blandt andet København. Se mere om rejsetilbuddet her:

Oplev Sri Lankas natur og historie

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.