RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Holland Særtilbud Thailand Tyrkiet Tyskland

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Særtilbuddene i denne omgang sender sig til Holland, Tyskland, Tyrkiet og Thailand. God rejselyst!

Amsterdam via Hamborg i bus

Det er ikke altid nødvendigt at sætte sig i et fly, hvis man vil ud og opleve noget. Du kan tage bussen til to af de mest hippe byer i Europa, uden at det koster mere end end en billig flybillet.

Fra Aarhus kan du i juni tage Flixbus til Amsterdam for under 400 kroner. Du skal skifte bus i Hamborg på vejen, og derfor giver det rigtig god mening at bide turen over i to, så du kan opleve begge byers unikke storbyliv.

Tyrkiets middelhavskyst

Tyrkiet har lækker sol, lækre strande og lækker mad. Fra Billund kan du komme afsted i en uge med fly og hotel for under 2000 kroner i juni.

Luksusrejse til Maldiverne

Hvis du vil forkæles lidt ekstra, så er der ikke noget bedre end Maldivernes hvide strande og blå vand. Stjernegaard giver dig muligheden for at koble helt af.

Madrid

Ryanair har billige billetter til Madrid i juni, og du kan komme til den spændende spanske hovedstad for 400 kroner fra København.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons