RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Elfenbenskysten Italien Storbritannien Særtilbud Tunesien Wales

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Særtilbuddene denne gang tager dig til Tunesien, Italien og eksotiske Elfenbenskysten, og hvis du er til adventure og vilde oplevelser, så har vi også en rigtig spændende tur til Wales. God rejselyst!

Tunesien

Tunesien byder på sol, strand og en masse sand. Du kan besøge Sahara og se filmkulisser eller bare nyde livet på langs. Vi har fundet en afbudsrejse til 1600 kroner for en uge med afgang fra København og 1900 kroner fra Billund i slutningen af maj.

Rom, Italien

Rom er den Evige Stad, og der er altid noget nyt – eller noget meget gammelt – at opdage i Rom. Hvis du vil være sikker på sol og varme og samtidig nyde storbyens fordele, så er Rom oplagt. Der er flybilletter fra København i juni til cirka 850 kroner retur med Norwegian.

Elfenbenskysten og Milano, Italien

Hvis du er til et lidt større eventyr her til sommer, så er der et rigtig godt tilbud til Abidjan i Elfenbenskysten, hvis du tager via Milano på vejen. Billetten fra Milano til Abidjan koster under 1800 kroner, og du kan komme til Milano – eller rettere Bergamo ikke langt derfra – for under 400 kroner. Eventyret fås ikke meget billigere.

Det nordlige Wales

Wales er Europas adventuremekka, og hvis du er til adrenalin og aktiv ferie, så er Wales perfekt. Der er en masse at kaste sig ud i – bogstaveligt talt – og vi har fundet en god rejse til dig her.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.