RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Malta - Mesquita Street - rejser
Irland Kroatien Marokko Nordirland Spanien Sydafrika Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

RejsRejsRejs Banner
 

Game of Thrones er over os igen, og det markerer vi denne gang med nogle relaterede særtilbud. Hvis du vil ud og se de smukke steder, hvor det hele er optaget, så se med herunder.

Og bare rolig, der er også noget til dig, som ikke er kommet med på seriebølgen.

God rejselyst!

Nordirland og Irland

Meget af serien foregår i Nordirland, og det er de glade for i landet. Der er masser af ture at tage på, og du kan også selv tage rundt og udforske landskabet.

Dublin er godt forbundet med fly fra Danmark, og det er nemt at komme videre mod nord derfra. Fra København til Dublin retur er der billetter fra under 400 kroner. Fra Aarhus er der billetter for under 600 kroner med et stop undervejs i London.

Kroatien

Dubrovnik i Kroatien er blevet endnu mere populær pga serien, og du kan opleve skønheden med DTF Travel, som har en tur til den smukke kroatiske kyst, som nu også kendes som ‘King’s Landing’.

Marokko

Marokkos flotte landskaber er også oplagte at gå på opdagelse i. Game of Thrones har selvfølgelig også fået øje på landet, og du kan komme afsted for cirka 1500 kroner pr person i en uge fra Hamburg og for under 2000 kroner fra København i maj måned.

Andalusien, Spanien

Serien har selvfølgelig også fundet flotte locations i det sydlige Spanien, hvor både Sevilla og Córdoba danner baggrund for handlingen. Du kan flyve til Málaga fra Billund for under 400 kroner og til Sevilla fra København for under 300 kroner retur i maj.

Noget helt andet: Luksus i Sydafrika

Hvis du vil noget helt andet, så kan du også tage til Afrika og nyde stilheden og naturen sammen med dyrene. Rickshaw Travels har en dejlig rejse til fantastiske Sydafrika her.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons