RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Bali Brasilien Spanien Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

RejsRejsRejs Banner

Særtilbudene til dig kommer denne gang vidt omkring. Var det noget med en billig flybillet til Rio de Janeiro i november eller en tur til Bali og øerne omkring? Måske sidder du og planlægger en forlænget weekend i foråret, og er blank for ideer? Bare rolig – vi har løsningen. Og den er endda ret billig.

God jagt og god rejselyst.

Rio de Janeiro

November måned i Danmark er nærmest garant for slagregn og begyndende vinterdepression, inden den søde juletid hiver os op igen. Derfor er det også en populær måned at tage ud at rejse – og helst til lidt varmere himmelstrøg.

Vi har fundet et supertilbud til Rio de Janeiro i Brasilien fra d. 8.-18. november 2019 med Norwegian. Dermed har du 10 dage til at udforske en snert af et særdeles mangfoldigt land med alt fra samba og fodbold til frodige regnskove og hvide sandstrande.

Se tilbuddet fra København til Rio de Janeiro her

 

Brasilien - Rio de Janeiro

Læs meget mere om Brasilien her:

Alt om rejsen til Brasilien

Bali

Den populære rejsedestination Bali længdes vi nærmest efter, når vi sidder her i regnfulde Danmark. Vi har derfor ikke kunne se nogen anden udvej, end at finde et godt tilbud på en rejse dertil. På denne tur vil du både få et indblik i Bali og nogle af de eksotiske øer omkring. Turen varer 16 dage og priserne starter fra 11.790 kroner.

Se tilbuddet til Bali her

bali, øerne omkring, strand

Podcast: Rejs til Bali med god samvittighed

Madrid

I Danmark er vi så heldige at have en masse helligdage i løbet af foråret, der i den grad lægger op til en forlænget weekend. Vi har fundet en billig afgang tur/retur til Madrid for bare 282 kroner med Ryan Air. Der er næsten ikke nogen undskyldning for, ikke at tage en lille tur afsted til det spanske til den pris.

 

Madrid: Lækker mad og mangfoldighed

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

 

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons