RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Travel, nyhedsbrev
Kina Moldova Særtilbud Tyskland

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

RejsRejsRejs Banner

Foråret har ramt os, og vi har fundet nogle forårskåde særtilbud til dig. Buketten består denne gang af Kina, Moldova og Tyskland. God jagt og god rejselyst.

Moldova - Orheiul Vechi - rejser

Chisinau, Moldova

Moldova ligger klemt inde mellem Ukraine og Rumænien og er måske derfor en lidt overset rejsedestination. Du kan komme til hovedstaden Chisinau direkte fra København for 400 kroner i maj måned, og det kan i det hele taget godt betale sig at tjekke priserne løbende på denne rute. Det er ofte meget billigt at komme afsted, og så er det også billigt at være der. Perfekt til en forårstur.

Se tilbuddet fra København til Chisinau her

Her skal du rejse hen i 2019

Kina - Beijing, tempel - rejser

Beijing fra Billund

Billetter til Fjernøsten er billigere end længe set, og du kan komme fra Billund til Beijing for rundt regnet 2500 kroner. Det er en fremragende pris til et fremragende rejsemål. Kina og Beijing er på hitlisten hos redaktionen, og hvis du ikke har været afsted endnu, så er der ingen grund til at vente.

Se tilbuddet fra Billund til Beijing her

Mine fem bedste rejsedestinationer – og én dårlig

Romantisk slotsferie i Tyskland

Denne omgangs flyløse tilbud går til Schloss Krugsdorf få timers kørsel fra Danmark. Slottet byder på romantik, golf og gourmet og er perfekt til en weekend væk fra hverdagen.

Se tilbuddet til Schloss Krugsdorf her

Verden er fuld af kærlighed

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons