RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Cypern Storbritannien Særtilbud Tyskland Vietnam

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

RejsRejsRejs Banner
 

Var det noget med en strandferie i londonernes egen badeby? Eller hvad med garanteret sol på Cypern? Du kan også tage på drømmerejse til Vietnam eller spare flyturen og tage bæredygtigt til Berlin med bussen for næsten ingen penge. Her er vores bedste bud på særtilbud til dig – god fornøjelse!

Southend-on-Sea, Storbritannien

London har allerede flere lufthavne, som man kan flyve til fra Danmark. Til april åbner endnu en mulighed, når den nye direkte forbindelse mellem København og londonernes egen badeby, Southend, åbner. Southend-on-Sea, som byen retteligt hedder, er kendt for sin kilometerlange mole og sin afslappede badestemning, og byen ligger tæt nok på London til, at du sagtens kan tage ind og shoppe, tage på sightseeing og alt det andet, London tilbyder. Southends lufthavn ligger meget tæt på byens centrum, så hvis du vil have britisk sommerstemning og strandliv, er der rigtig gode priser dertil netop nu. En returbillet i maj måned koster fra under 300 kroner.

Se tilbuddet fra København til Southend her

En dag i London – så meget kan du se!

 

Cypern - Afrodites klippe - rejser

Cypern fra Billund

En uge i garanteret sol på Cypern i maj måned kan blive din for 1.750 kroner på person. Prisen er for fly og hotel i en uge, så det er bare om at være hurtig og få booket.

Se tilbuddet fra Billund til Cypern her

Nordcypern – en overset feriedestination i Middelhavet

Vietnam - rismarker, bjerge - rejser

Vietnam – rundrejse og krydstogt

Vietnam er mere populært end nogensinde, og det er med god grund. Det aflange land har masser at byde på, og det er et oplagt land at besøge på den store rejse. Vi har fundet en rigtig spændende rejse til en rigtig god pris, og du kommer endda også på krydstogt undervejs.

Se tilbuddet til Vietnam her

Rejs til Vietnam

 

Tyskland - Berlin, gademusik, mur - rejser

Berlin med bus

Berlin er altid et besøg værd, og Tysklands hovedstad ligger inden for overskuelig køreafstand, så man behøver ikke en gang at flyve derned. Hvis du ikke har noget imod at køre i bus på lidt skæve tidspunkter af døgnet, kan du komme til Berlin og retur for 120 kroner fra København. Det er godt nyt til den dårlige samvittighed – det er både bæredygtigt og billigt på samme tid.

Se tilbuddet fra København til Berlin her

Insiderguide: Berlins højdepunkter

 

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons