RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Strand, sand, vand - rejser
Ghana Italien Portugal Spanien Sverige Særtilbud Taiwan Tyrkiet

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Særtilbuddene til dig kommer denne gang vidt omkring. Der er lige nu kampagne hos Norwegian, som flyver fra både København, Billund og Aalborg ud i verden, og vi giver lidt tips til de mest interessante tilbud. Oven i det er der afbudsrejser i den kommende tid til Tyrkiet, en billig billet til Fjernøsten, en klassisk tur til Milano, som kan kombineres med et afrikansk eventyr, og så er der også en fleksibel familietur ud i den svenske sne. God fornøjelse med det hele!

Taiwan - skyline, dis - rejser

Taiwan

I denne uge fejrer kineserne, at de går ind i det nye år, som er grisens år. Det er ifølge kinesisk tradition et særlig godt år, og derfor bør du selvfølgelig rejse til Kina. Taiwan er på mange måder mere tilgængelig end fastlands-Kina, og du kan komme billigt derover eksempelvis til maj. Vi har fundet billetter via Beijing til Taipei til under 2.700 kroner.

Se tilbuddet fra København til Taiwan her

 

Italien - Milano, katedral - rejser

Milano, Italien

Milano er fuld af kultur og oplevelser, og man kan altid finde noget nyt at lave i Italien. Fra København kan du komme til Milanos lufthavn Malpensa for cirka 500 kroner retur i maj måned.

Se tilbuddet fra København til Milano her

Alt om rejsen til Italien

Ghana - kvinde, kakao - rejser

Accra, Ghana

Hvis du har mod på et større eventyr i kombination med Milano, så er der billige billetter at finde mellem Milano og Ghanas hovedstad Accra. Ghana er et godt begynderland i Afrika, så hvis du ikke har været der før, er dette en god mulighed ofr at prøve det. Billetten til Ghana kan fås for lidt over 2.200 kroner.

Se tilbuddet fra Milano til Accra her

 

Sverige - hytte, sne - rejser

Isaberg, Sverige

Hvis du ikke har fået bestilt vinterferie endnu, eller hvis børnene bare gerne vil ud og stå på ski i rigtig sne, så er Isaberg i Sverige ideelt. Det er i køreafstand, og der er gode skifaciliteter på alle niveauer.

Se tilbuddet til Isaberg med Stena Line her

 

Alanya - by night - rejser

Tyrkiet

Hvis det mere er solen og Middelhavet, der trækker, så er der gode tilbud at finde i de kommende uger til især Tyrkiet. Prisen ligger på under 1.500 kroner pr. person for fly og ferielejlighed i populære Alanya.

Se tilbuddet til Alanya her

Alanya – mere end basarer, barer og badestrande

 

Spanien - Malaga, panorama - rejser

Udsalg hos Norwegian

Flyselskabet Norwegian holder udsalg med rabatkoden 1906BIGSALE. Vi har fundet 3 gode tilbud til dig herunder.

Billund til Azorerne

Fra Billund er der billetter til Ponta Delgada i Azorerne for 341 kroner for en enkeltbillet i maj og juni. Vær dog opmærksom på, at hjemrejsen koster noget mere. Men tilbuddet er godt, hvis du vil bruge Azorerne som starten på en større rejse.

Se tilbuddet fra Billund til Azorerne her

Aalborg til Malaga

Fra Aalborg er der billetter til Costa del Sol for 662 kroner til maj. Det er perfekt, hvis du trænger til lidt solgaranti i det usikre danske forår.

Se tilbuddet fra Aalborg til Malaga her

København til Lissabon

Fra København kan du komme til Lissabon i maj for 900 kroner. Lissabon er perfekt til en håndfuld dage i dejligt vejr og med masser af god mad og drikke.

Se tilbuddet fra København til Lissabon her

Lissabon er for livsnydere

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér