RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Forenede Arabiske Emirater Italien Mauritius Spanien Særtilbud USA Vietnam Østrig

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Det er blevet tid til nogle super gode særtilbud, som denne gang går til Østrig, De Forenede Arabiske Emirater, Spanien, Vietnam, Mauritius og ikke mindst et vanvittig billigt krydstogt over Atlanten. Værsgo!

Wien, Østrig

Østrig er smukt om vinteren, og selv hvis du ikke er til ski – eller bare også vil have storby-stemning med på turen – så er Wien et oplagt rejsemål. Du kan komme til Wien i tre dage fra både København og Billund med hotel for under 700 kroner.

Se tilbuddet til Wien her

Der er meget mere om Østrig her:

10 steder i Østrig, du ikke må gå glip af

UAE - Dubai, Burj Khalifa

Dubai, UAE

Var du ikke en af de heldige, som vandt en rejsepræmie til Dubai, så kan du heldigvis komme derned alligevel. Takeoffer.dk har en pakke til Dubais luksus for godt 4000 kroner pr. person. Vintertiden er perfekt til en tur til Arabiens sol og varme.

Se tilbuddet til Dubai her

 

Spanien - Gran Canaria - rejser

De Kanariske Øer, Spanien

En anden oplagt vintertur er til de Kanariske Øer. Spies har lige nu rigtig billige returbilletter til Gran Canaria og Tenerife for ned til 300 kroner pr person. Det er næsten ikke til at stå for.

Se tilbuddet til de Kanariske Øer her

 

Mauritius - hængekøje, strand - rejser

Mauritius

Også TUI har meget billige afbudsflybilletter til varme – og eksotiske – egne af kloden. Vi er faldet over en billet fra København til skønne Mauritius i det Indiske Ocean her i november-december for kun 1500 kroner pr person.

Se tilbuddet fra København til Mauritius her

 

Helt skørt: 19 dages krydstogt over Atlanten til 2000 kroner!

Trænger du til hvile og til at komme ud og se verden samtidig, så har vi fundet et krydstogt fra Norditalien til Florida i USA til en helt skør pris. 19 dages krydstogt med fuld pension og stop i både Frankrig, Spanien, de Kanariske Øer, Antillerne, Jomfruøerne og Bahamas på vejen til Fort Lauderdale i Florida koster kun 2000 kroner, hvis du kan tage afsted 30. november. Det er virkelig en oplevelse for livet, der venter.

Se krydstogt-tilbuddet fra Italien til USA her

 

Rundrejse i Vietnam

Vietnam er med rette anset som et af de venligste og mest interessante lande at rejse i. InterTravel har denne rundrejse, hvor du kommer rundt og ser alt det bedste, Vietnam har at byde på til en rigtig fornuftig pris.

Se tilbuddet till Vietnam her

 

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.