RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Forenede Arabiske Emirater Spanien Sri Lanka Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Efterårsferien har ramt landet, og det har betydning for både udbud og priser. Mange rejser ud for at få de sidste D-vitaminer, inden vinteren tager over, og der er stadig sol at finde nede sydpå.

Vi har fundet nogle rigtig gode særtilbud til dig til Spanien, Sri Lanka og Arabien – god fornøjelse og god tur!

Julesmuttur i Madrid

Den spanske hovedstad Madrid har masser af attraktioner – både kulturelle og gastronomiske – og der er billige billetter dertil blandt andet i december, hvor en returbillet kan fås til under 300 kroner. Husk at medregne evt. gebyr for håndbagage, hvis du flyver med Ryanair.

Se tilbuddet fra København til Madrid her

Madrid: Lækker mad og mangfoldighed

Sri Lanka - strand, båd - rejser

Billedskønne Sri Lanka

Sri Lanka er et af de mest attraktive ‘upcoming’ rejsemål, og det er med god grund. Landet er utrolig rigt på oplevelser, og du kan se alt det bedste på rundrejse med Asiatours. Med en pris på ned til 15.000 kroner, så er det et rigtig godt tilbud.

Se tilbuddet til Sri Lanka her

UAE - Dubai, ørken - rejser

Den Arabiske Halvø

Norwegian flyver fra København til Dubai for 1700 kroner retur i slutningen af november. Dubai er indgangen til de andre arabiske emirater, som alle har masser at byde på i form af flotte naturoplevelser, ørkenlandskaber, ældgamle håndværk og fascinerende arabisk kultur. Så du behøver ikke være til skyskrabere og luksus for at tage til de Forenede Arabiske Emirater. Du kan også bruge Dubai som indgangsdør tilnabolandet Oman, som er en meget spændende rejsedestination, hvilket du kan læse mere om herunder.

Se tilbuddet fra København til Dubai her

Oman: Helt tæt på havskildpadderne

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.