RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Iran - Teheran, Azadi Tower - rejser
Australien Indien Iran New Zealand Særtilbud Tyskland Ukraine

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Denne omgang særtilbud har blikket rettet mod Asien, men der er også lidt til dig, der gerne vil skifte flyveturen ud med en anden rejseform.

Til Asien via Kiev

Det ukrainske flyselskab Ukraine International Airlines (UIA) har rigtig gode priser fra Danmark via Kiev til Asien. Eksempelvis kan du komme til Teheran for 1100 kroner retur og til Delhi for 2000 kroner retur i november-december. UIA flyver også til Beijing, Bangkok og Almaty til rigtig gode priser, hvis du rammer de rigtige datoer.

Se her, hvor du skal hen i Iran

 

Et par dage i Kiev på vejen er også værd at tage med  – selvom vinteren kan være kold. På redaktionen ved vi af erfaring, at UIA ikke altid er de mest punktlige, så det er en god idé med lidt luft i rejseplanen.

Indien - Delhi, India Gate

Til Indien direkte

Hvis du vil flyve direkte til Asien, så er Air Indias direkte rute til Delhi oplagt. Ruten fra København fejrer 1 års fødselsdag 1. oktober, og der er returbilletter i januar til cirka 3500 kroner, hvilket er ganske fornuftigt for en direkte billet.

Indien på den 'bløde' måde? Se her

 

Tyskland - Harzen, vandfald - rejser

Kør-selv til Harzen

Efteråret er utrolig smukt i Harzen lige i hjertet af Tyskland, og når du selv kører, har du den ultimative fleksibilitet. Det er nemt og rimelig hurtigt at komme til Harzen fra Danmark, og området er langt bedre end sit rygte, hvilket redaktionen selv kan skrive under på. Tjek Happy Days’ tilbud med overnatning i hyggelige Goslar her.

Australien - Sydney Harbour, operahus, solnedgang - rejser

Superpriser til Down Under

En gang imellem falder vi over et tilbud, som vi simpelthen ikke kan holde for os selv, og så deler vi det med dig. Et af disse er nogle helt suveræne priser til Australien og New Zealand, som du kan se herunder. God tur!

Særtilbud: Australien og New Zealand for 3.500 kr. retur!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indløg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.