RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Rejsetilbud til dig: Oplev Krakow, Færøerne og Bornholm
Afgangshal, rejser
Bornholm Danmark Færøerne Polen Særtilbud Webshop

Rejsetilbud til dig: Oplev Krakow, Færøerne og Bornholm

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
Østeuropa- kulturbanner - rejser blank

Af Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.Var det noget med at bo på et gods med familien? En overnatning for 1.300 kroner med fantastisk morgenmad.

Krakow, Polen

Efterårsferie i Krakow

Tag med Norwegian til Krakow i Polen tur/retur for kun 544 kr. På en forlænget weekend til Krakow er der mulighed for både at opleve byens kulturelle seværdigheder, spise god mad og tage på shopping. Bo fx på Garden Square Hotel midt i centrum.

Se flybilletterne her

Danmark Bornholm ø klippe rejser

Kom til Bornholm for kun 25 kr/person i bil hver vej

Oplev den smukke natur på Bornholm. For blot 99 kroner pr. vej, kan du medbringe bil samt 4 personer. Bornholmslinjen har gode afgange hele dagen. Planlæg din næste efterårsferie eller vinterferie på Bornholm, smukkere og nemmere bliver det ikke. Du kan blandt andet opleve Kulturuge og for første gang i år hyggeligt Julemarked. 

Find billetterne her

Fly til forrygende Færøerne

SAS tilbyder afgange til Færøerne for 1000 kroner retur. Det er billigt! Færøerne kommer virkelig til sin ret i efteråret, når naturen folder sig ud. Du kan komme derop med SAS direkte fra København på mange forskellige datoer helt frem til foråret næste år. Find den dato, der passer dig bedst. Góða ferð!

Se tilbuddet fra København til Færøerne her

blank

Mini ferie i Allinge på Bornholm for 899 kroner

Bornholm er altid smuk. Tag på kør-selv ferie i den maritime by, Allinge, på Nordbornholm og nyd et uforglemmeligt ophold med personlig service, god mad og masser af spændende oplevelser for hele familien.

Bestil din miniferie her

Telt, sø, bjerge - rejser

2-personers telt-hygge for 429 kroner

Skal din sensommer også foregå i telt og udforske Danmarks mange øer og andre finurlige steder på ægte glamping- eller camping-manér? Hos checkfrank.dk har de et hav af telte i alle prisklasser og størrelser.

Find telte og andet rejseudstyr her i vores webshop.

Find inspiration til hvor du kan sætte dit telt op henne i Danmark her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores facebookgruppe her.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen, RejsRejsRejs

Kommentér

Kommentér