RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Filippinerne Island Kenya Montenegro Særtilbud USA

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

Den fantastiske danske sommer varer desværre ikke evigt, og hvis du er blevet glad for solen, skal du nok overveje at se lidt på rejser til andre lande. Vi har fundet nogle rigtig gode tilbud, som du får herunder. Rigtig god rejselyst!

Montenegro

Montenegro - Kotor, båd - rejser

Middelhavet er et yndet rejsemål for de fleste med soltrang, men det er de færreste, der vælger Montenegro som rejsemål – og det er synd. Derfor vil vi meget gerne slå et slag for Spies’ billige flybilletter til Tivat i Montenegro, og du kan komme afsted for så lidt som 299 kroner retur. Tivat ligger i øvrigt lige ved siden af en af Europas oversete perler, Perast. Fra redaktionens side anbefaler vi at blive i det imponerende smukke område omkring byen Kotor, som minder meget om Dubrovnik i Kroatien – bare lidt mindre overrendt.

Se Europas bedste oversete destinationer her

 

New York og Island

USA - New York, Frihedsgudinden - rejser

Storbyrejse og efterår er en rigtig god kombination, og hvis storbyen er New York, så er det endnu mere oplagt. New York sover aldrig, og der er altid noget at se, opleve og lave. Har du for eksempel overvejet bydelen Queens? Det burde du, siger vores skribent Maria-Leena her. Icelandair har lige nu billetter i oktober og november til under 2000 kroner retur, og du kan endda få set Island på vejen.

Kom til rejseforedrag om sagnomspundne Island

 

Kenya

Kenya - safari, giraf - rejser

Drømmer du om safari, så er Østafrika oplagt. Nairobi i Kenya er en oplagt indgang til safari, og du kan komme fra Billund til Nairobi for 2700 kroner i eksempelvis november. Se meget mere om safari her.

Filippinerne

Filippinerne - strand - rejser

Filippinerne har solgaranti det meste af året, og du kan komme med C&C Travel på fantastisk månedlangt øhop til en super god pris. Der er afrejse året rundt, og du kan se meget mere ved at trykke her.

Se mange flere specialrejser her

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.