RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Rejsetilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Frankrig Storbritannien Særtilbud Thailand

Rejsetilbud til nyhedsbrevsmodtagere

NB: Ved en fejl fører linket til tilbuddene i nyhedsbrevet 4. august til denne side, som har er tilbuddene fra 21. juli – du kan finde de nye tilbud her (kode rt23) 

Sommeren er sommerferietid, men ikke kun det. Det er også tid til at planlægge de kommende rejser i ro og fred. Vi har fundet nogle gode tilbud til dig, så du ikke behøver at tage en ‘kold tyrker’, når ferien er slut. Det hjælper altid på humøret at have en billet liggende på hylden til den næste rejse.

Thailand

Thailand - båd - rejser

I Thailand får du virkelig meget for pengene, og det gælder ikke mindst, hvis du er til luksus. Check Point Travel byder på luksusrejse til nogle af de smukkeste øer og strande i landet. 15 dage i luksus på Koh Samui og Koh Phangan til 12.000 kroner er et glimrende tilbud – især når den evige danske sommer fortager sig.

Se mere om Thailand her i vores guide.

London

England - London, Oxford Street - rejser

Sammen med Holidayguru.dk har vi fundet billige flybilletter til altid spændende London. Der er billetter fra både København, Billund og Aalborg til omkring 200 kroner retur. London har altid noget at byde på – selv på en smuttur – og du kan få lidt tips til byen her i vores guide.

Frankrig

I disse Tour de France-tider kan man nemt få ekstra appetit på Frankrig. Hvis du er blevet sulten på en ferie i det franske med fremragende mad, så har Happydays.dk en gourmetrejse til Normandiet på menuen. Bon appétit et bon voyage!

 

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér