RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Ørken - sand bil natur - rejser
Indonesien New Zealand Særtilbud USA

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

I denne uge er der gode rejsetilbud til nationalparkerne Yellowstone og Rocky Mountains i USA, strandferie på solrige Bali og billige flybilletter til Auckland i frodige New Zealand.

Oplev den vilde natur i USA

Se utrolige klippeformationer og fordyb i den spektakulære natur, som er at finde i nationalparkerne Yellowstone og Rocky Mountains. Denne unikke rundrejse bringer jer rundt i henholdsvis Colorado, South Datoka, Wyoming og Utah, og giver desuden et unikt indblik i den amerikanske naturhistorie. Programmet byder på sneklædte bjergtinder, åbne prærielandskaber, masser af dyreliv samt noget helt unikt, i form af både geysere og varme kilder. Rejs når du vil med Check Point Travel. Der er nemlig afrejse året rundt til denne tur. Lige nu kan du rejse fra 25. juni 2018 – 11. august 2018, fra 20.995 kroner pr. person. Dette er inklusiv både fly, hotel og billeje.

USA - mount rushmore klipper nature - rejser

Strandferie på frodige Bali

Bali er om noget stedet, hvor hvide sandstrande, tårnhøje palmer og frodig grøn natur, alle er i højsædet. Derudover, så skal du lige kombinere det med krystalblåt vand, gæstfrie mennesker og fantastisk mad. Det lyder ikke alt for tosset, vel? For nej, det er det bestemt ikke. Bali har i årevis været manges absolutte ynglingsdestination, og dette kan siges med god grund. Holidayguru.dk har lige nu et rejsetilbud, hvor du kan vælge mellem 8, 9, 11, 12, 13 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Artotel Sanur, fra 8.099 kroner pr. person ved to personer. Det er desuden muligt, at booke din rejse frem til maj næste år, hvor den totale periode er fra 24. juli – 20. maj (2019).

Bali - strand både natur - rejser

Landet hvor hobbitterne bor

Det er formentlig ganske få danskere, som ikke er bekendt med Ringenes Herre, Tolkien’s bog-univers og de kære hobbitter. Derudover, så er New Zealand ligeledes rigtig manges drømmedestination, hvor udlevelsen af drømmen desværre ofte syntes forhindret, grundet den utrolig lange flyrejse og de hundedyre flybilletter. Vi har søgt lidt rundt på internettet og fundet nogle utrolig billige flybilletter fra Oslo til Auckland i New Zealand. Sammenligningen af priserne i bjælkerne på billedet nedenfor, siger vidst det hele. Disse billetter er desuden for perioden 5. november 20. november 2018, hvilket betyder, at der er rigtig god mulighed for godt vejr, idet at sommeren på disse breddegrader officielt begynder 1. december. Prisen pr. person er 3.508 kroner tur-retur med China Southern Airlines.

Momondo - flybilletter oslo auckland - rejser

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.