RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud eksklusivt til nyhedsbrevsmodtagere
Holland ballon - blomstermark - rejser
Frankrig Iran Portugal Særtilbud

Særtilbud eksklusivt til nyhedsbrevsmodtagere

Fortryllende Iran

Det er ingen hemmelighed, at vi på redaktionen er svært begejstrede for Iran som rejseland. Historiske omgivelser, fremragende mad og stor gæstfrihed er højt på vores liste, og her er Iran i den absolutte top. Vi har sammen med Holidayguru.dk fundet flybilletter til Teheran for 1.100 kroner retur, hvis man kan leve med lidt sjove flyvetidspunkter. Fra Teheran er det nemt at udforske resten af landet. Se mere om Irans mange højdepunkter her i vores artikler om landet.

Frankrig i bil

Frankrig blev endnu en gang det mest besøgte rejseland i verden i 2017, og det er der god grund til. Landet har det hele, og hvis du vil afsted til sommer og opleve det, hele verden eftersøger, så er muligheden der med en kør-selv-ferie for hele familien på 5-stjernet campingplads, som vi har fundet sammen med Holidayguru.dk.

Hvis I smutter forbi Paris på vejen, så de her vores guide til gratis glæder i den romantiske hovedstad.

SAS fly

Gode tilbud hos månedens rejsebureau

Vi har valgt SAS som månedens flyselskab, og det fejrer vi med at gøre opmærksom på nogle gode priser, vi har fundet her i deres fremragende lavpriskalender.

Nogle af de bedste deals henover sommeren er til Faro i i Portugal, tæt på Lissabon til 499 kroner for en enkeltbillet og til Paris for 349 kroner. Tjek vores guide til Paris her.

 

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér