RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Rabatkode til dig, særtilbud til det ægte USA og lidt blandede godter
USA - Pittsburgh, baseball, skyline - rejser
Cuba Holland Marokko Særtilbud USA

Rabatkode til dig, særtilbud til det ægte USA og lidt blandede godter

Lækre tilbud til USA, Holland, Marokko og Cuba. Værsgo og god rejselyst!

Denne gang fejrer vi 100-års fødselsdag, deler gaver ud i form af en rabatkode, sender dig til hjertet af USA og ud i den store verden.

KLM 100 år - logo

Til Amsterdam med KLM

Tillykke med de 100 år! Det hollandske flyselskab KLM fylder rundt, og det fejrer vi sammen med dem med et fint tilbud. KLM flyver hele verden rundt, og der er ofte gode tilbud at finde til eksotiske rejsemål, men vi har nu også en forkærlighed for altid spændende Amsterdam. KLM flyver direkte fra både København og Billund.

Se tilbuddet fra København til Amsterdam her

Se tilbuddet fra Billund til Amsterdam her

Shopping

Rabatkode til Kastrup Lufthavn

En rejse er ikke bare en rejse. Det er også en god lejlighed til at få shoppet lidt godt i lufthavnen på vejen. Vi har fundet en rabatkode til dig, som skal afsted på efterårsferie i de nærmeste dage, som gør det endnu billigere at handle online og få varerne i Kastrup Lufthavn. Se her hvordan:

Se også vores guide til håndbagage, når du skal flyve her.

USA - Ohio, diner - rejser

Det ægte USA: Pittsburgh

USA er altid højt på rejseønskelisten, og landet byder på alt, hvad du kan ønske dig. New York og Californien trækker af gode grunde mange danskere til, men hvis du vil have en mere amerikansk oplevelse, så er det Midtvesten, du skal til. Der er billetter fra København til Pittsburgh for 2000 kroner retur, og Pittsburgh er ideel som base for en tur rundt til der, hvor det amerikanske hjerte banker. Se gode tilbud på pakkerejser til hele USA her.

Se tilbuddet fra København til Pittsburgh her

Læs mere om at rejse i USA her

Cuba - gade, bil - rejser

Cuba til jul og nytår

Selvom vi ikke har givet helt slip på sommeren endnu, så bliver det snart tid til at fejre jul og nytår. Det kan du gøre i Cuba på singlerejse. Se rejsetilbuddet til Cuba her.

Rundrejse i Marokko

Hele året rundt er der dejligt i Marokko. Ørkenen lokker med de nærmest uvirkelige landskaber, og strandene trækker, når der skal slappes af på langs. Se rejsetilbuddet på grupperejse til Marokko her.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér