RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Fantastiske rejsetilbud til dig: Malta, Spanien, USA og Kystlandet
Lufthavn - Rejser
Danmark Jylland Kystlandet Malta Spanien Sydafrika Særtilbud USA Webshop

Fantastiske rejsetilbud til dig: Malta, Spanien, USA og Kystlandet

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
Østeuropa - julebanner - rejser blank

Af Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

Malta - Europa - by - vand - himmel - rejser

Oplev Malta for under 1200 kroner

Hungrer du også efter sol og sommer? Så er du ikke den eneste. Vi har heldigvis lavet et tilbud til dig. Du kan nemlig tage til Qawra i det nordlige Malta i april måned for under 1200 kroner pr person for fly og hotel.

Byen er kendt for gode badestrande og hyggelige restauranter. Du kan også opleve nogle rigtig smukke bygninger, blandt andet Qawra-tårnet.

Trænger du til at blive forkælet med gode restauranter, sommerlige vibes og godt humør? Så skal du slå til her.

Se tilbud fra Billund til Malta her

Danmark - kvinde - spa - wellness - rejser

Spa-tur til Læsø Kur for 500 kroner

Vi glæder os til, at Nordjylland åbner op igen – så skal vi forkæles på Læsø.

Luksus endags-spa-tur til Læsø Kur for kun 500 kroner pr. person. Giv dig selv eller en du holder af en omgang ægte selvforkælelse i Læsø Kur. For 500 kroner får du en dagsbillet til færgen fra Frederikshavn til Vesterø Havn inklusiv morgenmad.
Når du ankommer til Læsø, venter entré til Læsø Kur, som ligger 100 meter fra færgen.

Se tilbud til Læse kur her

blank

Oplev det smukke Sydspanien for 1100 kroner

5 dage i Sydspanien for under 1000 kroner med fly og hotel. Lige nu er der afbudsrejser til Spaniens sydkyst til en billig penge fra København. Danskere må gerne rejse ind i Spanien for de spanske myndigheder, men der er restriktioner på at rejse rundt i landet. Tjek um.dk for seneste udvikling. Hvis du vil afsted, så husk at tjekke med din arbejdsgiver, om du skal i hjemmekarantæne, når du kommer hjem. Og tjek hvad din rejseforsikring dækker.

Se rejsetilbud til Sydspanien her

Oplev den amerikanske østkyst fra 7.395 kroner for 14 dage

En rejse til USA’s nordlige østkyst byder på noget for enhver smag. I storbyerne New York, Boston og Washington D.C. kan I besøge nogle af de vigtigste steder i amerikansk historie og kulturliv. Og i bjergkæden Green Mountains, Finger Lakes-søerne og Niagara Falls kan I blive blæst bagover af de utrolige naturvidundere. Det hele foregår i jeres eget tempo og på nogle særdeles smukke ruter.

Se rejsetilbud til den amerikanske østkyst her

Fængsel - Horsens Rejser

Overnat i Horsens Fængslet. Det er skræmmende billigt 287 kroner pr. person.

Har du lyst til at opleve fængselsfølelsen på egen krop, kan du overnatte i en fængselscelle i den gamle sygeafdeling. Det er en oplevelse, som helt sikkert gør indtryk. Og du skal nok blive lukket ud igen.

Book dit ophold her

giraf - safari - sydafrika

12 dages kør-selv safari i Sydafrika

Sydafrika har netop meldt ud, at de snart åbner op for turister – det glæder vi os til. Her er et rigtig godt rejsetilbud, hvis du vil opleve et af redaktionens absolutte yndlingslande.

Rejsetilbud: Kør rundt i storslåede Sydafrika på en 12-dages bilferie

blank

Hotelophold på Mejeriet Tunø for 625 kroner pr. nat for to personer

Oplev en Idyllisk overnatning med havudsigt på badehotellet Mejeriet Tunø. Lad hyggen sænke sig og nyd den nordiske stil på hotellet. Mærk naturen helt tæt på og nyd dette smukke område af Tunø. Besøg restauranten og smag på de lokale opskrifter, råvarer og kvaliteter.

Book dit ophold på badehotellet her

Kuffert - rejsetaske - rejser

Lækker weekendtaske til den korte rejse

CheckFrank.dk har et stort udvalg af weekendtasker til den korte rejse. Du kan finde alt i udstyr til alt slags vejr og ferier.

Find den taske som passer dig bedst her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores facebookgruppe her.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen, RejsRejsRejs

Kommentér

Kommentér