Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Fantastiske rejsetilbud til dig: Business class til Seychellerne, sydafrikansk sommer og billigt rundt i Danmark med fly
Danmark Sådan pakker du din kuffert håndbagage rejser
Cypern Danmark Seychellerne Sydafrika Særtilbud Webshop

Fantastiske rejsetilbud til dig: Business class til Seychellerne, sydafrikansk sommer og billigt rundt i Danmark med fly

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
blank

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

Afrika Seychellerne Strand Palme Rejser

Luksus: Supergod pris til Seychellerne på business class

Snyd ikke dig selv for at opleve Seychellernes fantastiske natur. Et vaskeægte tropeparadis med varmt vejr året rundt. 6000 kroner på business class – det findes ikke billigere.

Se tilbuddet fra København til Seychellerne på business class her

Sydafrika - Cape Town - rejser

Sydafrika for 2200 kroner til vinter

Når vi har vinter, har de sommer i Sydafrika. Og du kan komme derned i den sydlige sensommer for under 2200 kroner. TAP flyver fra København via hyggelige Lissabon til smukke Cape Town til februar 2021.

Der er endda tid til en overnatning i Lissabon på vejen.

Safari med vilde dyr, vin i verdensklasse, golf, hajer og surfing; aktiviteter er der rigeligt af. Sydafrika har det hele.

Se tilbuddet på fly fra København til Cape Town her

Cypern - Ayia Napa - Rejser - Båd

Flyv til Cypern for 300 kroner

Hvis du er hurtig og ikke har fået sol nok, så kan du få flybilletter til 300 kroner til Larnaca i september. Cypern er en af danskernes store rejsefavoritter, og det er der god grund til. Solen hele tiden, maden er fremragende, og priserne er meget overkommelige. Perfekt til en efterårsrejse.

Se tilbuddet fra København til Larnaca i Cypern her

Fly - blå himmel - rejser

Flyv indenrigs i Danmark for 299 kroner

Den første tirsdag i måneden er der indenrigsflybilletter til 299 kroner. Det er først til mølle, så vær klar til at booke, så du kan komme et smut til Bornholm, Aalborg eller København.

Se tilbuddet på indenrigsflybilletter her

Læs om 10 hyggelige byer i Jylland her

Kragerup Gods, Danmark

Oplev det smukke Kragerup Gods

Var det noget med at bo på et gods med familien? En overnatning for 1.300 kroner med fantastisk morgenmad.

Kragerup Gods tilbyder et ophold for hele familien, vennerne, teambuilding for firmaet eller polterabend. Overnat på selve godset eller i shelter i parken og prøv nogle af de mange aktiviteter, godset og omgivelserne indbyder til.

Se flere rejsetilbud til Danmark her

Danmark, kyst, bil

Billig billeje i Danmark

Selvom Danmark er godt dækket ind på offentlige transportmuligheder, er det nogle gange lettere og mere praktisk at have en bil til rådighed, når man skal på ferie. Hos Momondo finder du billige lejebiler, i alle størrelser og prisklasser.

Find et godt tilbud på billeje i Danmark her

Danmark Nordsjælland Kikhavn Knud Rasmussens hus Skansen Rejser

Luksussommerferie i Nordsjælland

Lige nu er der gode tilbud på flere forskellige luksussommerhuse hos Luksushuse.dk.

Her finder du lækre sommerhuse i Nordsjælland; fra Liseleje og Tisvildeleje til Hornbæk. Sommerhusområderne i Nordsjælland er specielt kendt for den unikke feriestemning, der er om sommeren.

Læs mere om Nordsjælland her

Telt, sø, bjerge - rejser

2-personers telt-hygge for 429 kroner

Skal din sensommer også foregå i telt og udforske Danmarks mange øer og andre finurlige steder på ægte glamping- eller camping-manér? Hos checkfrank.dk har de et hav af telte i alle prisklasser og størrelser.

Find telte og andet rejseudstyr her i vores webshop.

Find inspiration til hvor du kan sætte dit telt op henne i Danmark her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores facebookgruppe her.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Om rejseskribenten

Redaktionen RejsRejsRejs

Redaktionen RejsRejsRejs

Kommentér

Kommentér