RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Weekend i smukke Wien for næsten ingen penge
Østrig - Wien, Hundertwasserhaus - rejser
Særtilbud Østrig

Tirsdagstilbud: Weekend i smukke Wien for næsten ingen penge

RejsRejsRejs Banner
 

Wien kommer regelmæssigt ind på listen over bedste byer at rejse til i Europa, og så kan man endda få mange fantastiske oplevelser med i resten af Østrig.

Vi har lige fundet et brag af nogle tilbud med direkte fly til Wien fra kun godt 400 kr. retur for en forlænget weekend! Og nej, det er ikke med Ryan Air, og det er “til gengæld” med nogle rigtig gode ankomst-tidspunkter.

Vi har også et bud på et virkelig godt, bæredygtigt og charmerende hotel, og et billigt et i den gode ende.

Se flytilbuddet her

Se hoteltilbuddet her – hvis I gerne vil have et lækkert hotel

Se hoteltilbuddet her – hvis det skal være både billigt og godt

Læs mere om Østrig her

østrig Wien - Belvedere museum by - rejser

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons