RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Eventyrlige tilbud til Filippinerne, Kreta, Cuba og Marokko
Pool, solbriller - rejser
Cuba Filippinerne Grækenland Marokko Særtilbud

Eventyrlige tilbud til Filippinerne, Kreta, Cuba og Marokko

Lækre tilbud til Filippinerne, Grækenland og andre solrige rejsemål. Værsgo!

Vi har fundet nogle rigtig gode tilbud til dig, og du kan komme afsted både med kort og lang varsel. Se tilbuddene til Filippinerne, Grækenland, Cuba og Marokko her.

Filippinerne - rejser

København til Manila, Filippinerne

Du kan komme til Filippinernes bounty-strande i højsæsonen for under 3500 kroner. Det er en rigtig god pris, og Filippinerne er rigtig spændende som rejseland. Se tilbuddet fra København til Manila her. Qatar Airways flyver på nogle gode tidspunkter, og du kan nøjes med at søge på deres afgange. Se tilbuddet med Qatar Airways her – og god rejse!

Se vores seneste artikel om Filippinernes dejlige øer her.

Grækenland - Kreta, pergola - rejser

Fra Billund til Kreta, Grækenland

Det er sæson for afbudsrejser, og du kan komme fra Billund til antikke og altid populære Kreta for 1500 kroner. Se tilbuddet til Kreta her.

Hvis du vil lidt rundt i Grækenland, så har vi et godt forslag til dig her.

Cuba - gade, bil - rejser

Cuba til jul og nytår

Selvom vi ikke har givet helt slip på sommeren endnu, så bliver det snart tid til at fejre jul og nytår. Det kan du gøre i Cuba på singlerejse. Se rejsetilbuddet til Cuba her.

Rundrejse i Marokko

Hele året rundt er der dejligt i Marokko. Ørkenen lokker med de nærmest uvirkelige landskaber, og strandene trækker, når der skal slappes af på langs. Se rejsetilbuddet på grupperejse til Marokko her.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér