RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Aktive rejsetilbud til dig: Nordlys i Svalbard og 2 andre fede rundrejsetilbud
Krydstogt - skib hav himmel - rejser
Italien Norge Svalbard Sverige Særtilbud

Aktive rejsetilbud til dig: Nordlys i Svalbard og 2 andre fede rundrejsetilbud

Lækre tilbud til dig. Sol, strand, storby, natur, kultur og store oplevelser. God rejse!
Østrig-banner venter 2020-2021 Banner cafe globen

Redaktionen er altid på udkig efter gode rejsetilbud til dig. Det kan være pakkerejser, afbudsrejser, flybilletter, busbilletter, overnatning og diverse rabatter. Så længe det er et godt tilbud. Her er de seneste unikke tilbud, vi har fundet til dig. God fornøjelse!

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe. Hvis du vil være den første til at se nye tilbud, skal du følge med i vores Facebook-gruppe her.

nordlys, svalbard, tromsø, rejser, norge

Det nordligste sted i verden – Svalbard

Følg polarforskernes fodspor i 7 dage fra 6.480 kroner per person. I øgruppen Svalbard i Norge sker en fascinerende forvandling fra de kolde og mørke vintermåneder til det blomstrende forår. Du kan opleve det berømte nordlys i vintersæsonen og med gode chancer også hen imod det tidlige forår. 

Om sommeren springer den flotte natur frem i et væld af farver, og med lys døgnet rundt er der ingen undskyldning for at nå en masse aktiviteter i løbet af dagen. Tag på rundrejse til Svalbard og Tromsø, hvor det er muligt at rejse året rundt – også i 2021 og 2022. Så på med huer og vanter, for nu skal Svalbard udforskes!

Se tilbuddet til Svalbard og Tromsø her

sicilien, hav, udsigt

En fortryllende rejse til Siciliens attraktive byer

Rejs til Italien i 8 dage i maj eller oktober 2021 fra kun 7.990 kroner per person. Sicilien byder på et vidunderligt landskab. Det varme klima er især velegnet til oliven og vin – lige det luksus man mangler i disse mørke tider. På din rejse kommer du igennem byerne Taormina og Siracusa. Her kan du solbade på strandene eller udforske de små gader. Men du skal helt sikkert tage på udflugt til vulkanen Etna – den højeste, aktive vulkan i Europa!

Find tilbuddet til Sicilien her

Sverige - Göteborg, Gøteborg, kanal, skumring - rejser (weekend i Hamborg)

Den berømte Götakanal fra Göteborg

Tag på en 6-dags rejse i Sverige på den berømte Götakanal fra Göteborg. Mange afrejsedatoer henover sommeren fra 15.998 kroner per person – Bestil inden den 31 januar og få 15% rabat! Så får du en førsteklasses oplevelse med, hvor du selv bestemmer om rejsen starter i Stockholm eller Göteborg.

Bestil din sommerrejse på Götakanalen her

Find alle de bedste rejser til hele verden her

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Østeuropa - wellnessbanner - rejserBanner cafe globen

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér