Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsesjov » Ny støtte-ordning: Få dobbelt op på feriepengene
Penge - rejser
Rejsesjov

Ny støtte-ordning: Få dobbelt op på feriepengene

Regeringen: Hold din ferie i Danmark resten af året og få dine feriepenge fordoblet.
blank

Denne artikel blev bragt 1. april 2020 på RejsRejsRejs.dk og udsendt som pressemeddelelse samme dag

For at få gang i den danske turistbranche har regeringen besluttet at give danskerne et godt tilbud: Få dobbelt op på feriepengene, hvis du holder din ferie i Danmark. Det er meldingen fra en central forhandlingskilde til RejsRejsRejs.dk.

Turistsektoren i Danmark lider voldsomt under den manglende omsætning pga corona-karantænen og de lukkede grænser. Der kommer ingen turister til hotellerne, sommerhusene, campingpladserne, forlystelsesparkerne og museerne. Det vil regeringen rette op på ved at fordoble dine feriepenge, hvis du underskriver en tro- og loveerklæring på, at du i resten af 2020 vil holde din ferie inden for landets grænser og bruge feriepengene her.

Hvis du er en af de mange, som allerede har fået udbetalt dine feriepenge på første udbetalingsdag i går 31. marts, kan du gøre krav på et tilsvarende beløb på et senere tidspunkt, når ordningen er fuldt implementeret.

Is, vaffel, gelato - rejser

Øget rejsefokus på Danmark

Flere danske rejsebureauer har allerede omlagt deres forretning til at operere i Danmark i stedet for i udlandet, og det store fokus på hjemlige rejser har også ramt rejsemagasinet RejsRejsRejs.dk:

“Det er klart, at den nuværende verdenssituation gør, at vi må kigge mere mod rejser inden for vores eget land. Vi har af samme grund netop udgivet en guide til vores egne danske sommerferiefavoritter, og vi har i det hele taget stor fokus på Danmark lige nu. Det er et fantastisk rejseland, vi bor i, og det skal vi huske på”, udtaler chefredaktør Jens Skovgaard Andersen fra RejsRejsRejs.dk og fortsætter:

“At vi nu kan få dobbelt så mange penge at holde dansk ferie for, er kun glædeligt, og jeg er sikker på, at de fleste børn godt kan spise to vaffelis i stedet for én i sommerlandet”.

Ordningen om fordoblingen af feriepenge til de danskere, som bliver hjemme i år, vil ifølge RejsRejsRejs’ oplysninger blive præsenteret på et pressemøde senere onsdag.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér