RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Marokko Mauritius Særtilbud USA

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

   

I denne uge er der skønne rejsetilbud til Marokko, hvor du kan opleve smukke Nordafrika på cykel, drømmerejsen til billedeskønne og tropiske Mauritius samt billige flybilletter til vibrerende Los Angeles.

Sno dig på landevejen i Marokko

Tag på en unik cykelrejse gennem Atlasbjergene i Marokko. Her åbner der sig en verden af magi, mystik og vidunderlige kulturelle opdagelser. Som noget helt specielt, kan du med Panorama Travel følge cykelruten der snor sig henover bjerget Høje Atlas, gennem den enorme og utrolige stenørken, ned mellem frodige dale og oaselandsbyer, hvor turen desuden byder på et møde med det traditionelle Marokko. Her får du rig mulighed for, at komme tæt på den autentiske berberiske kultur og vil blive mødt af nysgerrighed, varme og gæstfrihed af de lokale. Turens varighed er 17 dage og har afrejse i november 2018. Prisen for denne grupperejse er 14.980 kroner pr. person.

Marokko - cykel vej bjerge - rejser
Lev i sus og dus på naturskønne Mauritius

Var det noget med en rejse der både byder på ultimativ afslapning, eksotiske drinks, kridhvide sandstrande og tropisk klima? Så er Mauritius måske lige noget for dig. Denne utrolige ø i det Indiske Ocean, cirka 900 kilometre øst fra Madagaskar, er stedet hvor alt føles som værende i balance og hvor du virkelig får mulighed for, at slippe hverdagens travlhed. Her kan du dykke og snorkle i det krystalklare vand, ligesom at denne vulkanske ø, byder på rig mulighed for at gå på opdagelse i de tropiske regnskove. Holidayguru tilbyder både otte, ni, ti eller tolv nætter, hvor prisen inkluderer både fly, hotel og helpension. Derudover er der inkluderet transfer til og fra hotel/fly. Prisen er fra 9.919 kroner pr. person for to personer, og der er afrejse i perioden 17. juli 2018 – 24. oktober 2018.

Mauritius - båd strand natur - rejser

Kryds Atlanten og gå på opdagelse i ‘The City of Angels’

Vestkysten kalder. Så er der billige flybilletter på tværs af Atlanten og til den fortryllende storby Los Angeles i Californien. For mange danskere, er det en drøm at besøge det store land i vest og derved komme helt tæt på de store legendariske byer som LA, New York og Washington. Lige nu er der billige flybilletter fra både Kastrup Lufthavn og fra Billund, og til LAX i Los Angeles.

Med en kombination af afgange med henholdsvis selskaberne AirCanada, United Airlines og Swiss Airlines, er det muligt at flyve tur-retur fra København til LAX i Los Angeles for bare 2.035 kroner pr. person. Rejseperioden er fra 31. oktober 2o18 – 14. november 2018.

Flybilletter - københavn los angeles - rejser

Er du i stedet mere interesseret i at flyve fra Billund Lufthavn, så er der ligeledes billige billetter til LAX i Californien. Med AirCanada og United Airlines er det muligt at krydse Atlanten til en pris pr. person af 1.933 kroner, fra 31. oktober 2018 – 14. november 2018.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.