RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Nordamerika » USA » Månedens flyselskab er…
Flyselskab - Norwegian - Rejs
Argentina Flyselskaber Jordan Thailand USA

Månedens flyselskab er…

Når man skal planlægge sin rejse, så er det altid vigtligt lige at tjekke flyselskabet. Hvordan er priserne? Hvor flyver de hen og hvornår? Og hvordan er det lige med bagagen? Vi vil her på redaktionen i denne måned rose Norwegian Airlines på baggrund af deres ruteudvikling – og de er derfor månedens flyselskab.

Norwegian cabin - rejser

Norwegian – månedens flyselskab

Norwegian startede med at introducere en masse spændende ruter til Europa, men har de seneste år udvidet til nu også at tilbyde mange interessante langdistanceruter til blandt andet USA, Bangkok og Dubai.

Norwegian følger godt med i deres udvikling med nye ruter, som gør det attraktivt at rejse længere væk end blot Europa. De har blandt andet åbnet ny rute til Aqaba i Jordan, som både er et interessant land at besøge, men også en oplagt mulighed som mellemlanding til at rejse videre.

Og vi har glædeligt nyt til de rejselystne! Norwegian har åbnet for endnu en ny og spændende rute, og det er i anledning af den, at vi har udvalgt dem til månedens flyselskab her på redaktionen. De har som de første lagt billet ind på at flyve direkte København – Buenos Aires, hvor de lige nu afventer intern godkendelse.

Hvis de ender med at starte ruten – hvilket stadig er uvist – vil de så vidt vides være det første lavprisselskab, der flyver direkte fra Danmark til Sydamerika!

Dermed vil de helt sikkert være med til at presse priserne ned, så de nok i højere grad vil ligne priserne til Asien og Afrika. Derudover er de også ved at revolutionere flymarkedet internt i Sydamerika, der har været præget af alt for høje priser på tværs af landene.

Det har ikke været usædvanligt, at det kunne koste næsten lige så meget at flyve rundt i Sydamerika som at flyve hele vejen derned. Med udgangspunkt i Argentina er de ved at opbygge et enormt netværk, og når man kobler det med det glimrende selskab LATAM´s udvidelser af netværket dernede, er der åbnet mange muligheder på det kontinent som mange drømmer om at besøge, men som få faktisk har besøgt.

Du kan allerede nu flyve med Norwegian til Buenos Aires. Det indbærer blot en lille mellemlanding i London Gatwick. Mellemlandingerne varer fra helt ned til 1 time og 20 minutter og op til næsten 24 timer, så du kan vælge, om det skal være en hurtig mellemlanding, eller om du har lyst til at bruge en dag i Englands pulserende storby, London. Og så krydser vi fingre for, at man en dag snart kan flyve direkte til en af de mest spændende storbyer i verden, BA – Buenos Aires.

Se guide til vinterrejser her

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.