RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Nordamerika » Mexico » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Gambia Irland Mexico Rumænien Skotland Særtilbud

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

RejsRejsRejs Banner
 

Efteråret sætter sit præg på omgivelserne, og der er flotte naturoplevelser at rejse efter. Vi har fundet en håndfuld dejlige rejsemål til dig, og udbuddet består denne gang af Mexico, Gambia, Rumænien, Irland og Skotland.

Mexico - Cancun, pyramide - rejser

Cancún, Mexico

Hvis du søger flybilletter via søgemaskiner, så finder du de fleste afgange. Men der er nogle charterfly, som ikke fremgår af oversigten, og det kan derfor godt betale sig at tjekke charterbureauernes egne sider for at se, om de skulle have en flyafgang, der passer dig. Det har vi gjort, og vi har fundet rørende billige billetter fra København til Cancún i Mexico med Dreamliner. De står til under 2000 kroner pr. person i november måned.

Se tilbuddet fra København til Cancún her

Rumænien - Apuseni, bjerge - rejser

Cluj-Napoca, Rumænien

Cluj-Napoca ligger i den bjergrige del af Rumænien – i området Transsylvanien – og byder på både hyggelig middelalderstemning, julemarkeder og skimuligheder. Du kan komme med Wizzair fra Billund direkte til Cluj og tilbage igen for 208 kroner i december.

Se tilbuddet fra Billund til Cluj-Napoca her

Gambia

Trækker Afrikas sol og strand i dig, så er det værd at se mod Gambia i Vestafrika. En uge med hotel og fly kan fås for cirka 7000 kroner afhængigt af, hvornår du tager afsted. Der er flere afgangsdatoer henover efterårs- og vintermånederne.

Se tilbuddet til Gambia her

Irland - Dublin, Liffey - rejser

Dublin, Irland

Irske Ryanair kører kampagne for at få fyldt flyene op i de kommende måneder, og der er rigtig billige billetter at finde. Et af de bedste tilbud er til efterårsfarvede Dublin fra København og retur for cirka 300 kroner.

Se tilbuddet fra København til Dublin her

Skotland - Edinburgh, slot - rejser

Edinburgh, Skotland

I november er Skotland virkelig i naturens vold, og med den rette påklædning er der store oplevelser i vente. Du kan flyve fra København til Edinburgh retur i november for cirka 200 kroner.

Se tilbuddet fra København til Edinburgh her

NB: Når du flyver med Ryanair eller Wizzair skal du huske at indregne prisen for håndbagage, som ofte koster ekstra. Se vores guide til håndbagage herunder:

Tips til håndbagagen, når du skal flyve

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons