Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Nordamerika » Mexico » 9 grunde til at rejse til Mexico
Mexico - mariachi 2
Mexico

9 grunde til at rejse til Mexico

blank

Af Jacob Gowland Jørgensen

mexico kort

Hvorfor Mexico?

Indiansk kultur, storslået natur, havskildpadder og kridhvide strande. Mexico er kendt for mange ting, og listen er utrolig lang. Derfor er der også mange gode grunde til, at din næste rejse skal være til Mexico. Her får du 9 gode grunde til at vælge netop dette land, som din næste rejsedestination.

Rejsetilbud: Bustur gennem Mexicos højdepunkter

1. Viva Mexico!

Mexicanerne er stolte af deres land og deres uafhængighedsdag, som fejres højlydt. Denne dag falder hvert år d. 16. september og kan godt føles overvældende for turister, men de er altså meget glade.

Rejsetilbud: Rundrejse i Mexico og belize

Chihuahua, Mexico - rejser

2. Nye traditioner

Moderne bygninger er på mode i det traditionelle land.

Her finder du gode tilbud på overnatninger

3. Inkvisitionen

Katedralen i Mexico City er bygget med røde sten fra indianertempler.

Her finder du gode tilbud på afbudsrejser

4. Blodguderne

Fantastiske Chichen Itza og Teotihuacan rummer en blodig historie om menneskeofring. Chichen Itza er en gammel ruinby med spor fra to kulturepoker. Teotihuacan er en gammel by med templer og pyramider.

Find billige flybilletter her

5. Død

Døden er ikke trist, og de dødes dag er en festdag for mexicanerne. I begynelsen af November, pynter de op og fejrer de dødes dag – denne dag ses som højtid.

Se vores webshop her, hvor du blandt andet kan få rejseudstyr og visum til dine rejser

6. Strandlivet i Mexico

Landet har næsten 10.000 kilometer kystlinje og har nogle af verdens smukkeste strande. Udover selve Yucatan er der foreksempel Isla Mujeres og Isla Holbox, og der er også masser af muligheder på vestkysten.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Caribien og Mellemamerika

7. Sær snegl

På Yucatán-halvøen kan man finde sit eget ferie-sneglehus.

Her finder du gode tilbud på biludlejning

Mariachi, Mexico - rejser

8. La-la-la!

Mariachis er Mexicos svar på ‘Giro 413’, men der er også en cool undergrundsscene.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Nordamerika

9. Chili

Mexicanerne elsker chili, og de kan sagtens finde på at putte det i både slik, morgenmad og sandwiches.

Det var de første 9 gode grunde til at komme afsted og opleve dette fantastiske land. Det er et fantastisk rejseland, hvor der helt sikkert venter mange flere unikke rejseoplevelser.

God rejse!

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér