RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Nordamerika » Mexico » 9 grunde til at rejse til Mexico
Mexico - mariachi 2
Mexico

9 grunde til at rejse til Mexico

Indiansk kultur, storslået natur, havskildpadder og kridhvide strande. Mexico er kendt for mange ting, og listen er utrolig lang. Derfor er der også mange gode grunde til, at din næste rejse skal være til Mexico. Her får du 9 gode grunde til at vælge Mexico som din næste rejsedestination.

Læs mere om Jacob Gowland Jørgensen her

1. Viva Mexico!

Mexicanerne er stolte af deres land og deres uafhængighedsdag, som fejres højlydt. Denne dag falder hvert år d. 16. september og kan godt føles overvældende for turister, men de er altså meget glade.

2. Nye traditioner

Moderne bygninger er på mode i det traditionelle land.

Chihuahua, Mexico - rejser

3. Inkvisitionen

Katedralen i Mexico City er bygget med røde sten fra indianertempler.

4. Blodguderne

Fantastiske Chichen Itza og Teotihuacan rummer en blodig historie om menneskeofring.

5. Død

Døden er ikke trist, og de dødes dag er en festdag for mexicanerne.

Artiklen fortsætter under boksen

Sådan kommer du nemt til Mexico

Hvis du har brug for hjælp til planlægning, så er der flere danske rejsebureauer, der kan være behjælpelige – se dem her 

Fly

Der er masser af ruter til Mexico, men det kommer selvfølgelig an på, hvor du vil hen. Her kan du se et eksempel på Mexico City, og her kan du se et priseksempel på en rute til Cancún.

Hotel

Der er også masser af overnatningsmuligheder i Mexico, og det kommer selvfølgelig også an på, hvor du skal hen. Du kan undersøge de utallige muligheder her.

Hvis du har brug for tips og tricks til, hvordan du planlægger din rejse til Mexico, kan du læse vores store rejseguide her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden, hvis du vil holde dig opdateret med både tips og tricks til Mexico eller til rejser andre steder i Latinamerika.

I denne boks er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

6. Strandliv

Mexico har næsten 10.000 kilometer kystlinje og har nogle af verdens smukkeste strande. Udover selve Yucatan er der fx Isla Mujeres og Isla Holbox, og der er også masser af muligheder på vestkysten.

7. Sær snegl

På Yucatán-halvøen kan man finde sit eget ferie-sneglehus.

8. La-la-la!

Mariachis er Mexicos svar på ‘Giro 413’, men der er også en cool undergrundsscene.

Læs meget mere om Mexico her

Mariachi, Mexico - rejser

9. Chili

Mexicanerne elsker chili, og de kan sagtens finde på at putte det i både slik, morgenmad og sandwiches.

Det var de første 9 gode grunde til at komme afsted og opleve Mexico. Det er et fantastisk rejseland, hvor der helt sikkert venter mange flere unikke rejseoplevelser.

God rejse!

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér