RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Storbritannien » Storby ferie i London – vi starter ved Trafalgar Square
London - bro themsen storby byguide - rejser
England Storbritannien

Storby ferie i London – vi starter ved Trafalgar Square

Kristoffer Føns fortæller om alt det du kan nå at se i London. Han starter ved Trafalgar Square og bevæger sig rundt til byens seværdigheder. Læs med her
Østrig-banner venter 2020-2021 Banner cafe globen

Storby ferie i London – vi starter ved Trafalgar Square er skrevet af Kristoffer Føns

Storbritanien England London Trafalgar square rejser

Storby ferie i London: Vi starter ved Trafalgar square

Seværdighederne i Central London er tæt på hinanden. Vi starter på Trafalgar Square lige i hjertet af London. Det er nemt at komme hertil med ‘tuben’ – Londons undergrundsbane og således et godt udgangspunkt for starten på din dag i storbyen.

Herfra går turen videre forbi Downing Street, hvor den britiske premierminister har bolig. For enden af Whitehall/Parliament Street ligger Westminster Abbey, der også udefra er et prægtigt syn. Kigger du til venstre finder du det britiske parlament, Palace of Westminster, og det velkendte klokketårn, hvor Big Ben troner.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Storbritanien England London Themsen rejser

Den anden side af Themsen i London

Kryds nu Themsen via Westminster Bridge og du står for foden af London Eye. Her vil jeg anbefale, at du gør dagens første stop og tager turen rundt i det enorme pariserhjul, hvor du vil blive forkælet med en episk udsigt over Londons skyline.

Vitterligt lige ved siden af London Eye kan du boarde en sightseeingbåd, der sejler østpå på Themsen. Det er ret specielt at se London fra ‘søsiden’, hvor man i ro og mag kan nærstudere byens mange forskelligartede bygninger.

Find månedens bedste rejsetilbud her

Storbritanien England London Borough marked rejser

Bådtur og Borough Market

Nu er det ved at være frokosttid, så min anbefaling er at stå af båden ved London Bridge Pier. Herfra er der fem minutters gang til et af Londons mest legendariske madmarked, Borough Market.

Borough Market stammer helt tilbage fra det 12. århundrede og selvom de nuværende bygningerne ‘kun’ er fra omking 1850, mærker man virkelig historiens vingesus her. Du kan spise alt fra burgere til asiatisk streetfood med britiske specialiteter som pies blandet ind imellem.

Rejsetilbud: Kunstrejse til London

London - tower bridge themsen storby byguide - rejser

Storby ferie i London: Et billede af Tower Bridge

Efter Borough Market skal du igen ned til Themsen, hvor turen går videre østpå – denne gang til fods. Tower Bridge troner i horisonten og efter 15 minutters gang rammer du den verdenskendte bro. Hvis du skal have et klassisk London-foto til Instagram, så giver det god mening at have et med Tower Bridge i baggrunden.

Lige ved siden af broen finder vi naturligvis Tower of London. Tower var et af Storbritanniens bedst sikrede fængsler i mange år, men er nu en turistattraktion, hvor de britiske kronjuveler opbevares. Om du går ind i Tower eller bare nyder synet udefra er naturligvis op til dig.

Herfra kan du enten tage båden tilbage til det centrale London eller gå på opdagelse i Londons East End, hvor Brick Lane for eksempel kun er cirka 20 minutters gang væk fra Tower.

Rigtig god storby rejse til London!

Her er et godt flytilbud til London – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Østeuropa - wellnessbanner - rejserBanner cafe globen

Om rejseskribenten

Avatar

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns er vild med rejser og prøver på rejsekris.dk, at give dig de bedste guides til blandt andet overnatning, seværdigheder og transport i Europas storbyer.

Udover de europæiske storbyer står Kristoffer Føns bag sitet traveleast.dk, som beskæftiger sig med asiatiske destinationer.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Translate »