RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Belgien » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Peru - machu picchu bjerge - rejser
Belgien Den Dominikanske Republik Hawaii Spanien

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Banner RejsRejs Rejs
 

Denne uges rejsetilbud inkluderer både eksotiske Hawaii, den farverige Dominikanske Republik og Spaniens energifyldte hovedstad, Madrid.

Øhop på Hawaii

Oplev grønne og eventyrlige Hawaii på dette ultimative øhop, hvor du får mulighed for, at besøge øerne: Maui, Oahu, Kauai og Big Island. Disse fire vidt forskellige, men ligeså eksotiske øer, byder alle på en lang række oplevelser, hvor du får rig mulighed for at vandre op til storslået vulkaner, slappe af på tropiske strande, fordybe dig i utrolig natur samt snorkle i farverige koralrev. Alt sammen muligt i dette paradis på jord, som er alle naturelskers drøm. Rejs når du vil med Check Point Travel, der er nemlig afrejse året rundt. Priserne starter fra 23.695 kroner for to personer, i 20 dage.

Hawaii - bjerge hav natur - rejser

Caribiske drømme

Vi har alle hørt om Caribien med de hvide strande, palmerne og den afslappet, men stadigvæk medrivende atmosfære. Det caribiske øhav er noget for sig selv, og især Den Dominikanske Republik, med al sin charme og liv, er et besøg værd. Lige nu er det muligt, at finde billige flybilletter fra Bruxelles og til Punta Cana for lige under €600 euro, tur-retur for to personer.

Flybilletter - rejser

Du skal dog naturligvis lige til Bruxelles først, fra enten København eller Billund, samt retur til Danmark Her er det muligt, året rundt, at få billigere billetter grundet de mange afgange fra især Kastrup Lufthavn. Lige nu er der via Momondo, billige returbilletter fra København til Bruxelles med RyanAir til 679 kroner per person.

Autentiske Spanien

Madrid er for dig som er vild med god mad, en levende atmosfære og masser af kunst og kultur, at fordybe sig i. Den spanske hovedstad har masser at byde på, hvis du søger landets autentiske følelse, den spanske charme samt muligheden for, at opleve både dans, musik og lækre tapas. Find et bord på én af de mange åbne pladser, der findes rundt omkring i byen og nyd stemningen siddende i solen, med et glas krydret sangria. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du fra 889 kroner få mellem to-fem overnatninger, for to personer, på hotel JC Rooms Santo Domingo, hos Holidayguru.dk.

Madrid - spanien springvand - rejser

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejseinspiration

Show Buttons
Hide Buttons