RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Spanien » Du har set Barcelona, men hvad så med det her?
Andorra - Andorra La Vella, bjerge - rejser
Andorra Spanien

Du har set Barcelona, men hvad så med det her?

Flere lavprisselskaber flyver fra Danmark til Barcelona, og der er ofte kampagner med priser helt ned til 300,- retur til den charmerende storby på Spaniens nordøstlige kyst (vi har lige selv købt en returbillet til 315,-). Måske har du allerede været i Barcelona, og måske er du endda nået til, at du faktisk har set det, du ville i byen. Men det betyder ikke, at du skal se bort fra de billige rejser til Kataloniens hovedstad, når de dukker op. For når du lander i Barcelona, skal du bare tage videre i stedet for.

Andorra

Fra lufthavnen i Barcelona går der direkte busser til det lille bjergrige land Andorra i Pyrenæerne, og turen derop tager kun 3-4 timer. Du kan selvfølgelig også leje bil i lufthavnen, og så kan turen gøres endnu hurtigere. Andorra ligger klemt inde mellem Spanien og Frankrig og er helt omkranset af bjerge, hvilket gør landet til en oplagt destination for vandrere, skiløbere og alle andre med hang til bjergluft. Andorras lempelige skatteregler tiltrækker også dem, som gerne vil shoppe elektronik, så fortvivl ikke, hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter.

Andre destinationer

Barcelona har naturligvis selv en masse at byde på, og en kombination af de to rejsemål er oplagt. Hvis du vil ud og se noget af det lokale Katalonien, kan et stop i Salvador Dalís fødeby, Figueres, eller Girona med de mange museer anbefales. Hvis du er til strand og vand – og hvem er ikke det? – så er Costa Brava spækket med bademuligheder på vejen til eller fra Andorra og bjergene. Så hold øje med kampagnerne og de billige billetter næste gang, Barcelona er på tilbud.

Bo i Andorra

Mulighederne for overnatning varierer fra en seng på fællesværelse over private lejligheder til hoteller i alle klasser. Et af de bedst anmeldte hoteller, NH Hesperia Andorra La Vella, har lige nu dobbeltværelser med det hele til under 500 kroner.

Bo i Barcelona

Barcelona er en rigtig turistby, og udvalget af overnatningsmuligheder afspejler dette. Der er alt, hvad man kan forestille sig. Hos Praktik Vinoteca får du lige nu både fremragende beliggenhed i centrum og høj service for under 500,- for et dobbeltværelse. Tjek de øvrige muligheder på Booking via linket på denne side.

Fly til Barcelona

Selskaber som Vueling og Norwegian er blandt dem, som flyver fra Danmark til Barcelona. Ryanair flyver til Girona lidt nord for Barcelona. På Momondo kan du finde det billigste og bedste for dig.

Bus til Andorra

Der er flere busselskaber, som kører mellem Barcelona og Andorra, og nogle afgange har stop i eksempelvis Girona på vejen. Andorra Direct Bus kører direkte fra lufthavnen i Barcelona til Andorras hovedstad Andorra La Vella.

Billeje i Barcelona

I Barcelonas lufthavn er der en stribe biludlejningsselskaber, hvor udvalget er stort. Lej din bil via Travelmarket.

I denne boks er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.