RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Østrig » Sommer-golf i Tyrol
Østrig - golf - rejser
Østrig

Sommer-golf i Tyrol

Sommer i Tyrol er ikke kun en folkekær film med Dirch Passer - det er også en oplagt idé til en golfferie. Østrig har over 170 golfbaner og er siden udnævnelsen som "Undiscovered Golfdestination of the Year" tilbage i 2005 blevet en foretrukken destination for golfentusiaster.
Østeuropa - julebanner - rejser blank

Sommer-golf i Tyrol er skrevet af Jens Skovgaard Andersen

Østrig - Kitzbühel Tyrol - landskab golfrejse - rejser

Landets bedste golfbaner

Det er en ganske særlig oplevelse at gå rundt i den friske luft med Alperne som bagtæppe for et spil golf. Uanset om du er begynder eller golfstjerne, er der store oplevelser i vente på en golfrejse til Østrig.

I delstaten Tyrol ligger der 21 golfbaner. Der byder på forskellige terræner og sværhedsgrader. De har dog alle det til fælles, at de er placeret i smuk østrigsk natur.

Golf Eichenheim, der er placeret i Kitzbühel for foden af alperne er et oplagt valg. Golfbanen blev i 2015 kåret som landets bedste. Stedets 18-hullers bane byder på en varieret oplevelse for enhver garvet golfspiller.

Når du ikke befinder dig på banen, kan du passende præcisere dit udslag på Eichenheims driving range eller købe dig fattig i golfudstyr i den professionelle butik.

Du kan også bare slappe af på det skønne tilhørende hotel. Her kan du komme helt ned i gear i den prisbelønnede spa, som stedet også bryster sig af.

Book flybiletter til Tyrol her

Østrig - Achensee Tyrol - natur golf - rejser

Golf i naturskønne omgivelser i Tyrol

Et andet godt valg er Golf Club Achensee. Det er den ældste golfklub i Tyrol og en af de først etablerede i Østrig.

Golfklubben er placeret i smukke omgivelser mellem de storslåede Karwendel-bjerge og Achensee-søen- Den er gradvist blevet forbedret, så den nu er en af Europas bedste.

Golf Club Achensee byder på en god 18-hullers bane, en driving range og en anerkendt golfskole. Der er ikke et hotel tilknyttet golfklubben. Det kan dog anbefales at bo på det skønne 4-stjernede Hotel Sonnenhof under dit ophold for den ultimative oplevelse.

Hotellet er placeret kun 400 meter fra banen. Det har både fint indrettede værelser og en skøn gourmetrestaurant, der giver god mulighed for at få ladet op mellem spillet.

Læs om cykelferie i Tyrol

Visit Austria Vinter Banner Rejser
Østrig - zillertal tyrol specialrejser - rejser golf

Afslapning og aktiviteter i Tyrols natur

Foruden golf er Tyrol også kendt for sine gode vandre- og cykelruter i det smukke terræn samt spa-og wellness-steder. Dem kan du med god grund udforske, når du ikke er aktiv på golfbanen.

Tyrol og andre dele af Østrig byder derudover på andre aktiviteter for både børn og voksne af forskellig aktivitetsniveau: Badeferie, cykelferie, kulturferie, daseferie, gourmetferie – Østrig har det hele.

Læs mere om aktive ferier i Østrig her.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér