RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
guide - flytte udlandet - rejser
Israel Italien Norge Spanien Særtilbud Tyrkiet

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Redaktionen har fundet nogle gode forslag til dig, så du kan komme ud og opleve noget henover de kommende mørke måneder. Menuen står på Norge, Tyrkiet, Israel, Spanien og Italien – så god rejseappetit!

Kampagne hos Norwegian

Billund til Norge

Norwegian blev for nylig kåret til månedens flyselskab her på RejsRejsRejs, og de har lige nu en kampagne kørende med rigtig gode tilbud henover vinteren på deres direkte ruter. Hvis du er til vinterlandskaber og vild natur, så kan du komme direkte fra Billund til Oslo i januar-februar til 530 kroner.

Se tilbuddet fra Billund til Oslo her

Aalborg til Sydspanien

Fra Aalborg er der billetter til Malaga i det sydlige Spanien, hvor mulighederne for at udforske den spændende kultur er mange. En returbillet lige før jul koster 700 kroner.

Se tilbuddet fra Aalborg til Malaga her

København til Israel

Hvis du vil flyve fra København er der mange attraktive rejsemål på tilbud, og vi er faldet over en billet til Tel Aviv i december – før juletravlheden melder sig for alvor i det hellige land. Returbilletten koster cirka 1200 kroner.

Se tilbuddet fra København til Tel Aviv her

Italien - Castelbrando - rejser

Slotsferie i Italien

Drømmer du om at bo på et slot? Så er der godt nyt. Vi har fundet et godt tilbud for dig, der trænger lidt kongelig behandling. I Norditalien ligger middelalderslottet CastelBrando, hvor drømmene går i opfyldelse. En miniferie på slottet koster 2349 kroner pr person.

Se slotsferien i Italien her

Tyrkiet - Alanya - rejser

Afbudsrejse til Tyrkiets sydkyst

Kan du rejse med kort varsel, og er du klar til mere sol, så er der gode afbudsrejser til Tyrkiets sydkyst til cirka 1500 kroner pr. person. Der er masser at se i Tyrkiet, hvis du ikke kun vil slappe af på langs, hvilket du kan se mere om herunder.

Se afbudsrejserne til Tyrkiet her

 

Alanya – mere end basarer, barer og badestrande

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér