RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Cambodia Italien Marokko Særtilbud Vietnam

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Marokko - Agadir -paradise-valley

Denne uge kan du finde gode rejsetilbud til farverige Indokina, du kan fejre efterårsferien i Rom og mærke varme og gæstfriheden i eventyrlige Marokko.

Fordyb dig i Vietnam og Cambodia

Tag på opdagelse i eksotiske Sydøstasien, og kom helt tæt på to af de bedste rejsedestinationer, der findes på disse breddegrader. Rejseeventyret begynder i livlige Hanoi, som blander fransk kolonihistorie med den gæstfrie og charmerende vietnamesiske kultur. Samtidig får du mulighed for at prøve den utrolige lokale gastronomi, som med sine friske råvarer og autencitet er elsket verden over. Denne rundrejse i mindre grupper tager dig fra Vietnam og videre til Cambodia, hvor du på nærmeste hold oplever landenes største byer, den frodige natur og ikke mindst kommer tæt på lokalbefolkningen.

Stjernegaard Rejser udbyder denne grupperejse, hvor du for 16 dage med dansk rejseleder kan komme afsted fra 19.990 kroner. Der er afrejse i slut oktober 2018.

Cambodia - munk tempel kultur - rejser

Oktobervarme i den italienske hovedstad

Nyder du sommerens hedefølge og har du intet imod at det varme vejr fortsætter, skulle du tage og drage sydpå i efterårsferien til fantastiske Rom. Lige nu er der nemlig billige billetter til byen, der er berømt for sin kultur, sin mad og ja, selvfølgelig også det utrolige Colosseum. Du kan komme til Rom tur-retur i datoerne 10. oktober til 16. oktober, for godt 600 kroner, hvis du flyver med Ryanair fra Kastrup, og godt 800 kroner, hvis du i stedet foretrækker at flyve direkte med Norwegian fra København.

Flybilletter - retur københavn rom - rejser

Træd ind i 1001 Nats Eventyr i solrige Marokko

Var det noget med en tur til ørkenens perle Marrakech i farvestrålende Marokko? Travelbird har lige nu et godt rejsetilbud til medrivende Marrakech, hvor du får rig mulighed for at opleve de eksotiske, og ikke mindst enorme, gademarkeder, de utrolige ørkenlandskaber samt den skønne, nordafrikanske gastronomi. Fra bare 2.039 kroner kan du vælge mellem 3–7 overnatninger på det skønne hotel, La Kasbah Igoudar Suites & Spam ved foden af Atlasbjergene. Her er der rig mulighed for, at blive kølet ned i hotellets pool, alt imens du nyder en lækker forfriskning med synet af områdets smukke bjerge. Prisen inkluderer både massage, morgenmad, en heldagsudflugt samt selvfølgelig, fly tur-retur. Der er frit valg af afrejsedato, såfremt der er ledige værelser og afgange.

Marokko - mennesker marked marrakech - rejser

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons