RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Albanien » Rejsetilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Albanien Cypern Italien

Rejsetilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Banner RejsRejs Rejs
 

Denne gang har vi fundet et par spændende familierejser, som byder på uforglemmelige oplevelser til både børn og voksne.

Sammen med Holidayguru.dk foreslår vi en tur til den smukke Gardasø i Norditalien, hvor der både er sol, badning, lækker mad og masser af aktiviteter. Norditalien er inden for køreafstand, og med et stop eller to på vejen – for eksempel for at spise Mozartkugler i Østrig – er der basis for at tilfredsstille alle sanser på ferien.

Italien - Gardasøen - rejser

Apollo Rejser har i år fået badebyen Saranda i det sydlige Albanien på programmet, og det er ingen hemmelighed, at vi her på redaktionen er rigtig glade for Albanien. God mad, afslappet middelhavsstemning, lave priser, flot natur, fascinerende historie og utrolig venlige mennesker er en del af det, vi er faldet for. Hvis du er hurtig, kan du komme til Albanien med Apollo for 1800 kroner pr. person i slutningen af maj.

Albanien - Saranda - solnedgang

Cypern er delt i to dele – syd og nord – og mange danskere kender den sydlige græske del. Men den nordlige tyrkiske del af øen er mere ukendt for os i Danmark, og det er en skam. Vi har fundet rejser med Turistrejser.dk til Nordcypern i sommerferien for 2500 kroner pr. person på et godt hotel.
Der kommer mere om det ‘hemmelige’ Nordcypern her på siden i den nærmeste fremtid.

God rejse og rigtig god sommer!

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejseinspiration

Show Buttons
Hide Buttons