RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Irland » Rejseguide: VM-playoff Irland – Danmark i Dublin 14. november
Irland - Dublin, Aviva Stadium - rejser
Irland

Rejseguide: VM-playoff Irland – Danmark i Dublin 14. november

Turen går til Dublin og VM

Danmarks fodboldlandshold skal spille afgørende playoff-kamp mod Irland i Dublin. Udekampen spilles d. 14. november kl. 19.45 (irsk tid).

Her kan du finde links til flybilletter og overnatningsmuligheder, og vi opdaterer løbende denne side, når vi ved mere. Billetter til både ude- og hjemmekampen kan du finde her hos DBU. Billetter til kampen i Dublin sælges fra 19. oktober.

Endelig finder du en guide til byen, så du ved, hvad du skal få tiden til at gå med op til kampen. God tur, og kom så Danmark!

Læs redaktør Jens Skovgaard Andersens beretning fra kampen her

Fly til Dublin 

De billigste billetter, vi har fundet, er fra Hamburg, men det er muligt at flyve til Dublin fra alle større danske lufthavne enten direkte eller med mellemlanding undervejs.

Flypriserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du er for længe om at bestille, eller hvis nogen kommer dig i forkøbet.

København til Dublin (søgning fra 13.-15. november)

Billund til Dublin (søgning fra 13.-15. november)

Aarhus/Tirstrup til Dublin (Søgning fra 13.-15. november)

Aalborg til Dublin (søgning fra 13.- 15. november)

Hamburg – Dublin (søgning fra 13.-15. november)

Der er mange andre kombinationer, og vi anbefaler, at du tjekker lidt forskellige tidspunkter for ud- og hjemrejse. Husk at hjemmekampen spilles  d. 11. november 20.45, hvis du også skal til den.

Hoteller og hostels:

Der er masser af muligheder for overnatning i Dublin, og man kan finde noget for enhver smag. Men være hurtigt ude, for der kommer stor efterspørgsel i dagene omkring kampen. Prøv at tjekke Booking.com eller tjek et af de følgende:

Top: The Shelbourne er et topklassehotel, som lige nu har stor rabat på værelserne.

Mellem: The Croke Park Hotel ligger lige ved siden af det store stadion Croke Park, hvor irerne spiller gælisk fodbold, hurling og hører U2. Det er ikke her, kandskampen bliver spillet, men hvis du er lidt stadioninteresseret, så er det interessant alligevel.

Billig: Abraham’s hostel er det billigste hostel, og selvom der er tale om sovesale og fællesbad, så skal der nok blive fest, når danskerne rykker ind.

Isaac’s Hostel er et populært hostel i den billigste ende af prisskalaen, men det ligger højt på både beliggenhed og atmosfære. Det er her, RejsRejsRejs’ egen redaktør har booket til kampen.

Stadion

Kampen spilles på det nationale fodboldstadion Aviva Stadium. Aviva ligger i den sydlige del af byen og har sin egen station ‘Lansdowne Road’ med togforbindelser til centrum. Det tager cirka 30 minutter at gå til stadion fra centrum, hvis man hellere vil det.

Fanguide

Fanambassade Danmark har lavet en praktisk guide til kampen, som du kan læse her

Irland - Fanguide, Dublin - rejser

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér