RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseguides » Månedens flyselskab er…
RejsRejsRejs.dk - flyvinge - rejser
Flyselskaber Libanon

Månedens flyselskab er…

Som rejsende er et af de store samtaleemner naturligvis flyselskaber. Hvor flyver de hen, hvad er der kommet af mærkelige bagageregler, og hvordan er maden ombord. Det der til gengæld sjældent kommer på banen er, når der virkelig er grund til at rose et flyselskab, så det har vi her på redaktionen besluttet, at det skal der også være plads til.

Derfor vil du fremover kunne læse om flyselskaber som vi mener gør noget ekstra godt på fx destinationer, service eller ansvarlighed.

SAS fly

Månedens flyselskab: SAS

SAS har haft nogle turbulente år, men det virker som om, de er landet rigtig godt på fødderne igen – eller måske snarere er landet på hjulene! SAS åbner også nye ruter igen, og det er i den anledning, at vi har udvalgt dem som månedens flyselskab, for de har nemlig åbnet en direkte rute med gode priser til et af de oversete lande i Mellemøsten: Libanon.

Libanons hovedstad Beirut var i mange år hærget af borgerkrig og er nabo til Syrien, men det er en fredelig by, der overrasker de fleste positivt. Fx er det et fremragende sted at gå i byen, der er masser af shopping-muligheder og en stor gæstfrihed. Nå ja, så er der også en bragende lækker mad-kultur, så du får hele pakken med – uanset om du er der til julefejringen eller skal ned og have noget varme.

Beirut - jul - rejse

 

Rejsetilbud direkte til Beirut med SAS

SAS har netop nu tilbud på flere af deres nye destinationer, og du kan komme derned for kun 700 kr/vej fra København, fx hvis du planlægger en udvidet pinseferie, og flyver 19.5-26.5. Se billetmuligheden her og du kan også tjekke SAS´ lavpriskalender.

 

SAS – den fortsatte rejse

Vi er generelt glade for at rejse med SAS og er pænt begejstrede for deres app og bonus-system, så vi håber, at de fortsætter med at udvide deres rutenet med nye, direkte ruter til oversete destinationer. Det vil vi i hvert fald holde øje med.

 

 

blank

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.