RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Særtilbud for nyhedsbrevsmodtagere
Canada Egypten Frankrig Indien Særtilbud USA

Særtilbud for nyhedsbrevsmodtagere

Endnu en omgang rigtig gode særtilbud til dig. Denne gang kan du vælge mellem Egypten, USA, Canada, Frankrig og en ekstra eksotisk tur til Indien.

God rejselyst

Sharm el Sheik, Egypten

Sol, sand og strand er stadig til at finde til en billig penge, og vi har fundet en rejse til Egypten fra København med hotel for cirka 1.500 kroner. Det er en afbudsrejse, så der er kort betænkningstid – men hvad er der egentlig at tænke over?

Se tilbuddet fra København til Sharm el Sheik her

 

New York, USA og Toronto, Canada

Som i sidste omgang særtilbud er der også denne gang billige billetter til New York. Billetten er simpelthen så billig, at vi ikke kan lade være med at sige det videre. Du kan flyve fra København til New York med et længere stop undervejs i Toronto for kun cirka 1.200 kroner i februar/marts.

Se tilbuddet fra København til New York her

 

Disneyland Paris, Frankrig

Der er flere måder at komme til Disneyland Paris på, og uanset hvilken du vælger, så er der god assistance at finde hos DTF Travel, som kan hjælpe med alt det praktiske. Det vil helt sikkert være et hit hos den yngre del af familien.

Se DTF Travels rejser til Disneyland Paris her

 

Indien - Andamanerne - rejser

Andamanerne, Indien

Hvis du vil ud på store eventyr, har vi fundet en billet fra Billund til Andamanerne, som er en øgruppe mellem Indien og Myanmar. Turen går undervejs via Chennai – tidligere kendt som Madras – i det sydlige Indien til Port Blair på Andamanerne, og billetten koster cirka 3.400 kroner. Det er rørende billigt, hvis du er frisk på en eksotisk rejse.

Se tilbuddet fra Billund til Chennai her Se tilbuddet fra Chennai til Andamanerne her

Goa – introduktion til Paradis

 

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér