RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika » Uganda » Rejsetilbud eksklusivt til modtagere af nyhedsbrevet (Uganda, Thailand, Hawaii)
Fly - blå himmel - rejser
Hawaii Særtilbud Thailand Tyrkiet Uganda USA

Rejsetilbud eksklusivt til modtagere af nyhedsbrevet (Uganda, Thailand, Hawaii)

RejsRejsRejs Banner
 

Kære modtager af vores nyhedsbrev, her får du tre særtilbud, så du kan få nogle fantastiske rejseoplevelser til vinter.

NB: Priserne er øjeblikspriser, og de kan ændre sig, hvis man venter for længe, eller hvis andre kommer en i forkøbet.

Gorillaer og 1001 Nats Eventyr til spotpris

Momondo har ultrabillige billetter fra London via Istanbul til Entebbe/Kampala i Uganda.

Vi har på redaktionen fundet en super kombination med afgang fra København via London Gatwick til Istanbul 12. februar. Herfra går turen efter et par dage i den fascinerende storby videre til sikre og smukke Uganda, hvor gorillaerne bor. Her har du 10 dage til at få Afrika helt ind under huden, inden turen igen går mod Europa. Den samlede pris for flybilletterne ligger i vores eksempel på kun cirka 2600 kroner. Det er altså billigt for et fantastisk eventyr!

Her er links til flybilletterne:

København – London t/r med Norwegian. Husk at vælge flyafgange, som passer til afrejsetidspunktet videre til Istanbul. Vi foreslår afrejse d. 12. februar kl. 07.10 fra København og hjemrejse fra London Gatwick d. 26. februar kl. 17.45. Husk også, at indchecket bagage koster ekstra, når man flyver med Norwegian.

London – Istanbul – Entebbe t/r med Turkish Airlines. Husk at vælge den kombination, som passer til din billet til og fra London. Vi foreslår afrejse fra London Gatwick 12. februar kl. 10.15, afrejse fra Istanbul 15. februar kl. 19.55 og afrejse fra Entebbe 26. februar kl. 05.00.

Der er mange mulige kombinationer, så prøv dig eventuelt selv frem og se, om du kan finde nogle datoer, der passer sammen.

Rwanda-gorilla-rejser

Los Angeles, San Francisco og Hawaii

Både Lufthansa og Norwegian har kampagne-priser på Los Angeles og Oakland ved San Francisco i de her dage, så du kan komme derover for kun godt 1.000 kr. hver vej! Du kan finde de priser på en lang række datoer fra januar til juni. Vi vil foreslå, at du flyver til Los Angeles, besøger et par oversete nationalparker og så oplever San Francisco. Herfra flyver du en uges tid til Hawaii, med al vilde natur og solskin. Det er billigst at flyve fra Oakland (OAK) – Kahului (OGG), på Maui, det kan fås for kun 2.300 kr. retur. For et par hundrede kroner ekstra, kan du flyve San Francisco – Kahului – Los Angeles, eller Los Angeles – Hawaii – Los Angeles. Når du søger, er det en god ide at søge på flere lufthavne, hvor koderne for de oplagte omkring San Francisco er SFO, OAK og SJC, og på Hawaii, hvor de her er oplagte: OGG, HNL, ITO, KOA, LIH. Så hvis du er frisk på en tur til den smukke amerikanske vestkyst plus en uge på Hawaii, kan det altså gøres for kun 4.500 kr. retur.

Phuket, Thailand

Emirates har nogle glimrende tilbud København – Phuket, så du slipper for den overfyldte Bangkok lufthavn, hvis du alligevel bare skal sydpå til strandene og øerne. Vi kan anbefale fx Phi Phi (nup bagsiden af øen), Railay beach og Koh Lanta for børnefamilierne, som klassiske destinationer, og der er masser af mere ukendte steder tæt på fx Khao Sok National Park. De billigste billetter til 2.500 er væk, men hvis du er hurtig, kan du stadig får dem for 3.500 kr. på en lang række datoer, fx 16. januar – 1. februar. De inkluderer en overnatning i Dubai, men fordi du flyver med Emirates, der stadig kan lidt mere end de fleste andre flyselskaber, kan du få en gratis overnatning i Dubai med deres “Dubai Connection” tilbud. Og fordi du først skal flyve efter frokost fra Dubai, kan du godt nå at se verdens højeste bygning, hvis det kunne friste. Så det er hel pakkeløsning med solgaranti i januar til kun 3.500 kr.

God rejse.

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons