RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Malta » Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere
Maldiverne - strand - rejser
Malta Storbritannien Uganda

Særtilbud til nyhedsbrevsmodtagere

Banner RejsRejs Rejs
 

Rejsetilbuddene denne gang er en blandet buket med både Afrika, Middelhavet og Storbritannien på menuen.

Safariland

Uganda er den oplagte destination for dig, der er til store naturoplevelser. Til gengæld taler de engelsk, og der er billigt. Hvis du kan leve med det, kan du nu få en vild efterårsferie, hvor du flyver for kun 3.200 kroner fra 10.-22. oktober med blandt andre SAS.

Hvis du er interesseret i safari, kan du læse mere her: Safari

Uganda - gorilla - rejser

Maltas lillesøster

Middelhavet er fuld af smukke perler, og ude i de blå hav ligger Malta og den lidt mindre ø Gozo. Hvis du vil lidt væk fra det hele og udforske begge øer, så hjælper Signatours dig på vej på Middelhavseventyr. Denne kvalitetsrejse kan bestilles med eller uden fly, og prisen er henholdsvis 1265 kroner og 3175 kroner.

Se mere om rejsen ved at klikke her.

Malta - Gozo - rejser

London og resten af Storbritannien

London har det med at tiltrække sig verdens opmærksomhed – pga royale bryllupper og den slags – og en storbyferie i London er altid en god idé. Derfor har vi netop lavet en kort London-guide sammen med Rejsekris.dk. Der er en lang række flyforbindelser fra Danmark til London, og billetter kan fås for helt ned til 250 kroner retur i august måned, så prøv at søge lidt efter de bedste datoer og forbindelser.
London har hele fem internationale lufthavne, så hvis du søger på “LON” i søgemaskinen, så får du resultater for både Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton og London City Airport.

Der er selvfølgelig masser at se i London, men hvis du vil længere ud i det britiske, så er det værd at tjekke britiske Megabus, som har meget billige busbilletter rundt i England, Wales og Skotland. De første og billigste billetter koster kun 1 pund, så det kan godt betale sig at være hurtigt ude. God fornøjelse!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejseinspiration

Show Buttons
Hide Buttons