RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika » Tanzania » Nyhedsbrevs-tilbud: Zanzibar, Filippinerne og ski i Frankrig
Tanzania - Zanzibar, skildpadde, hav, strand - rejser
Filippinerne Frankrig Tanzania

Nyhedsbrevs-tilbud: Zanzibar, Filippinerne og ski i Frankrig

blank

Velkommen til! Så er der igen gode tilbud til modtagerne af nyhedsbrevet. Denne gang til nogle smukke eksotiske øer og til et fantastisk skiområde.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet.

Zanzibar

Man tror det er løgn, men det første man fornemmer, når man stiger ud af flyet på Zanzibar, er duften af krydderier. Nelliker, kanel, muskat og alle mulige andre af de kendte krydderier lister sig ind og fortæller, at historierne om krydderiøen i det Indiske Ocean er gode nok. Det betyder bl.a., at du kan få noget af det bedste mad på hele kontinentet på denne lille smukke ø med den historiske by Stonetown og de lange strande, hvor der flere steder er god snorkling. Et tip er i øvrigt at besøge skildpadde-øen Changuu, også kendt som Prison Island, som ligger få kilometer fra Zanzibar.

Zanzibar er med andre ord et oplagt sted at knække vinteren i to, og vi har heldigvis fundet nogle gode tilbud til øen.

Det første er direkte fra Bruxelles, og fås ned til 1.100 kr pr/vej med TUI. Hvis du fx vælger 5. marts- 12. marts koster det 1.500 pr/vej. En samlet pris inkl. fly fra København til Bruxelles, som fås for bare 300 kr, er derfor 3.300 kr i marts. Fra Billund 3.500 kr. Det fås næppe billigere. Bare husk, at fordi du skal købe to billetter, skal der være god tid til at skifte fly, og man kan overveje at nuppe en nat i interessante Bruxelles på vejen derned. De billigste billetter fra Danmark til Bruxelles er til lufthavnen i Charleroi, som ligger syd for Bruxelles. Der går busser herfra både til Bruxelles’ egen lufthavn og til selve byen.

En anden mulighed er, at flyve direkte fra København med Qatar Airways. Det giver en ekstra nat i Qatar på vej hjem, men lang tid nok til at man kan få set de hyggelige handelsgader. Det koster også kun 3.300 kr. på de samme datoer, og så er der en del muligheder for længere ture til samme pris.

København – Bruxelles til 300 kr/retur

Bruxelles – Zanzibar til 3.000 kr/retur (via Bruxelles)

København – Zanzibar til 3.300 kr/retur (via Qatar)

 Filippinerne - Boracay, både - rejser

Manila

Filippinerne byder på en perfekt kombination af spændende historie, dejligt vejr, lækre strande og lave priser. Til vinter kan du komme til hovedstaden Manila for godt 3000,-. Manila er porten til det filippinske ørige, der blandt andet er hjemsted for en væsentlig del af verdens koralfisk. Du kan finde gode tips, i vores guide til Filippinerne.

Bare husk, at fordi du skal købe to billetter, skal der være god tid til at skifte fly, og man kan overveje at nuppe en nat for eksempel i altid interessante London på vejen derned. Dette er især en god idé, hvis du skal skifte lufthavn i London alligevel.

Tip: Hvis du rejser i vinterferien, er der penge at spare på billetten, hvis du flyver fra London, da de ikke har vinterferie i Storbritannien, som vi har, og derfor er billetterne ikke skruet op i pris.

København – Manila til 3500 kr/retur (via Stockholm og Beijing)

København – London til 300 kr/retur

Billund – London for 300 kr/retur

London – Manila til 2800 kr/retur (via Beijing)

Tip: Et ekstra bonustip er, at det er muligt at besøge Kina i op til 3 døgn (72 timer) uden at skulle have visum, når man har en billet videre til et tredje land – som eksempelvis Filippinerne. Det giver mulighed for at opleve alt det bedste, Beijing har at byde på, hvis du har tid til et par dages stopover i Kinas historiske hovedstad på vejen.

Ski

Hvis du hellere vil ud og røre dig i sneen og få sol på den måde, så vil vi anbefale Frankrig. Lige nu er der gode priser på mange destinationer, da det store rykind endnu ikke er begyndt. Hvis du rejser med familien eller en lille venneflok, så er der priser helt ned til 1000 kroner/uge inkl. liftkort.

Hvis man eksempelvis rejser 5 personer sammen, er der en god pakke her.

Der er masser af andre muligheder, så det er bare med at søge lidt rundt efter det, der passer bedst.  Det franske skisportsområde Galibier Thabor ligger midt mellem Grenoble i Frankrig og Torino i Italien. Momondo har flybilletter til Torino, hvis du vil flyve derned.

 

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

 

I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her