RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika » Marokko » Månedens blog: Den muntre nomade fra forstaden
forstadsnomade - rejser - bali
Colombia Marokko Rejseblogs Usbekistan

Månedens blog: Den muntre nomade fra forstaden

“Vi holder af hverdagen. Men for at kunne længes hjem og sætte pris på det, du har, må du af og til rejse ud!”. Sådan fortæller Pernille Smidt-Kjærby så fint om sin store passion for at rejse, og det lever hun fuldt ud på sin rejseblog forstadsnomade.dk.

Vi er mange, der godt kan li´at rejse, men det er alligevel sjældent, at man kan udtrykke så stor rejseglæde som på denne blog, hvor rejser med ungerne til så forskellige steder som Colombia, Usbekistan og Marokko bliver delt med en stor livs- og oplevelsesglæde.

Benny Andersen om at rejseEt af de gennemgående temaer er, hvordan man kan blive ved med at rejse, selvom man har fået børn. Pernille deler gerne ud af tips om mad og overvejelser om destinationer, og den gennemgående holdning er, at så længe man respekterer, at de små har andre behov end en selv, så kan man sådan set rejse næsten alle steder. Og hvis man gør det, vil man få masser af store rejseoplevelser, fordi ungerne også åbner døre, og man bliver set som en familie, man kan forholde sig til, og ikke bare en omvandrende pengepung.

Læs Pernilles tips til børnemad på rejsen her

At rejseblogge er også at kunne skrive. Og hvis man kan kombinere de gode tips med den muntre rejseglæde, får man ekstra opmærksomhed i vores verden. Overskriften på et af indlæggene lyder fx “Colombia? Havde de udsolgt til Syrien…?”, der fortæller om de mange fordomme, man også skal kæmpe med, når man godt kan li´at rejse lidt anderledes.

forstadsnomade - blog - rejsrejsrejs

Redaktionen kunne måske godt ønske sig flere indlæg om Sydøstasien og lidt færre engelske menuer på den danske side, men en blog er jo en løbende proces, så det er vi sikre på nok skal komme. Vi sender i hvert fald en klar anbefaling i retning af forstadsnomaderne.

God rejse.

 

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér