RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika » Madagaskar » Madagaskar: Et naturparadis uden lige
Madagaskar - Afrika - rejser
Madagaskar

Madagaskar: Et naturparadis uden lige

RejsRejsRejs Banner
 

Alle kender navnet, men Madagaskar er stadig et ret overset rejseland.

Og det kan godt undre, for med naturen, sit unikke dyreliv og spektakulære strande er landet fyldt med oplevelsesrige steder.

Mange beskriver Madagaskar som svært at komme til – og endnu sværere at komme fra igen. Den kæmpe ø ligger isoleret i Det Indiske Ocean og er en del af det afrikanske kontinent.

Madagaskar - nationalparkDet er dog nært beslægtet med Asien, da især Indonesien har haft en betydelig indflydelse. Omkring år 830 migrerede et stort antal af mennesker til Madagaskar fra Borneo, og i dag har mange indbyggere i hovedstaden et udseende, der minder om indonesere.

Madagaskar - dreng - rejserOg naturen er i særklasse. Madagaskar har et specielt økosystem med sin unikke vegetation og vilde dyreliv. Landskabet byder på paradisstrande, mangrover, regnskove og forhistoriske klippeformationer ad libitum.

Øen har altid stået i skyggen af andre glamourøse øer i Det Indiske Ocean som Seychellerne og Maldiverne, der tiltrækker mange flere besøgende, men hvis du kan leve med, at der er færre at dele stederne med, er Madagaskar et oplagt valg.

Find alle artikler og rejsetilbud til den vilde ø lige her

Om rejseskribenten

Avatar

Jacob Jørgensen

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons