RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika » Madagaskar » Madagaskar: Et naturparadis uden lige
Madagaskar - Afrika - rejser
Madagaskar

Madagaskar: Et naturparadis uden lige

Alle kender navnet, men Madagaskar er stadig et ret overset rejseland.

Og det kan godt undre, for med naturen, sit unikke dyreliv og spektakulære strande er landet fyldt med oplevelsesrige steder.

Mange beskriver Madagaskar som svært at komme til – og endnu sværere at komme fra igen. Den kæmpe ø ligger isoleret i Det Indiske Ocean og er en del af det afrikanske kontinent.

Madagaskar - nationalpark

Det er dog nært beslægtet med Asien, da især Indonesien har haft en betydelig indflydelse. Omkring år 830 migrerede et stort antal af mennesker til Madagaskar fra Borneo, og i dag har mange indbyggere i hovedstaden et udseende, der minder om indonesere.

Madagaskar - dreng - rejser

Og naturen er i særklasse. Madagaskar har et specielt økosystem med sin unikke vegetation og vilde dyreliv. Landskabet byder på paradisstrande, mangrover, regnskove og forhistoriske klippeformationer ad libitum.

Øen har altid stået i skyggen af andre glamourøse øer i Det Indiske Ocean som Seychellerne og Maldiverne, der tiltrækker mange flere besøgende, men hvis du kan leve med, at der er færre at dele stederne med, er Madagaskar et oplagt valg.

Find alle artikler og rejsetilbud til den vilde ø lige her

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér